[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
還? 即係搶走過
Trump 年代通脹最低喎
講大話講到脫離現實
trump 任內中美貿易額創歷史新高,美國失業率80年最高添
仲有簽trade deal 繼續買中國貨,通脹一定低
中國 台灣 香港
係可以收就唔使還俾佢啦

你D左癌講小陣大話都會死
trump加關稅,敗登減關稅喎
你D左癌講小陣大話都會死
拉人封艇?仲喺股市掛緊牌喎

口講反共但又派個仔去入支那公司奶,乜嘢邏輯嚟?你解答咗我依個問題先啦

仆佢個街 2020前食餐飯連野飲仲係運tip+tax 12$,依家2022年20$都有時唔係好掂,唔知點搞可以搞到咁,

2020-2021瘋狂亂咁印錢派比班「假窮人」,搞到班友寧願辭職唔返工唔報稅都要拎嗰個$700/week嘅Financial aid。鼓吹人哋唔返工仲高人工過返工,搞到成個美國勁高失業率,淨係靠印錢嚟吊命,

好啦依家兩年之後所有嘢都貴咗兩倍,又唔諗點去搞返好佢,依家窮人多過之前起馬3倍,以前除咗某啲specific嘅危險區之外,有啲區都唔會見到有幾個homeless,而家。。。?

我屌你老母啦Democratic,睇住成班美國豬就嚟窮到租都交唔起仲係IG到吹奏個黑婆Harris同蠱惑的Pelosi
左癌大話呃細路同腦殘就得
搞咁鬼多嘢

明明一本就得
其實真係可以試下出境,過下英國打golf
唔知頭唔知路見右又走去奶
都痴撚線,係咪唔識用腦
搞撚臭香港人個朵
如果人人都有政治頭腦, 19年一早唔會發生, 中共唔敢出力搞香港人, 香港一早進入烏托邦
敗登減對支那關稅
對降低通脹完全幫助唔大
仲要本身都有民主黨人唔Buy呢一套
美股仆街
條柒頭即刻扮睇唔到

奧巴馬都唔會咁啦
失業率全世界都因為疫情而高-侵問題
全世界通漲:全世界都有 唔計

疫情攪到全世界失業/通漲,班愛侵力又入拜登數,真係好無恥

班友自己股票輸咗錢又賴拜登
通過“解決通脹發案”
都話唔好再選,佢一宣布要選,就變成咁,根本全部人都想整死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞