[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
玩撚完, 唔信佢既人會走, 但迷侵既信徒更加迷信佢比人逼害, 侵教又更加犀利
眼高手低
呢個時候去搞侵
除左送票俾共和黨
唔知有咩用
係呀 無民主架喇
又含侵 共和棄犬
岩啊
wfc
不嬲都係咁…..fbi同cia係為政治服務
邊三本, 美國, 俄羅斯, 沙特?

中南海通行證
連登仔仲停留喺連賓州都輸埋嗰年
就係要屈Trump
才可以還原佢之前所做的所有制裁
然後明正言順售賣電子零件給強國
民主黨唔只勾結共產黨還勾結電子大鱷
好心啦,連佩媽都去咗台灣,仲講民主黨奶共
唔好咁講,仲點緊票等上訴
企咩開姐
你呢啲弱智咪淨係識好似維園阿伯咁
阿邊個邊個都唔同佢玩了
美國共識係 中國成為新稻草人 避免左膠發瘋下維持美國霸權

(鬼叫俄佬咁癈 俾埋時間你都食唔到俄 左派發瘋了)
有啲保守派開始同特朗普割蓆

又話planted又話declassified ,連撐佢嘅保守派National Review 都話個理由過唔到骨
佢響香港威在講左好多野屌中國同埋幫香港人制裁過一班官, 其實佢響美國都幾on9, 特別係佢D美國信徒, 你地香港人去美國根本唔敢走去果D人既社區, 不過香港迷侵係另一種人, 純感恩侵侵響黑暗中帶一點光明
盲粉睇唔到好正常,啲理由on9到爆,又planted 又declassified,連正常人都睇唔過眼
一直都係
上次大選已經乜嘢那渣手段都出齊啦
只不過以前做得好睇你唔覺
通俄門已經炒到似層層咁
個個都當係真
冇跟開 侵衰咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞