[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
宜家咪同metoo 一樣先老屈再用左霉玩人格詆毀囉

最後判左無罪有邊間左霉出嚟道歉過呀
hunter biden, hilary clinton 算唔算人格詆毀?
所以呢?
你都係解釋唔到佢點解任內授意pompeo做咁多野喎
唔好講講下就去到第二度
美國分化都入哂侵數你鐘意咪繼續take呢條line囉
有腦都知你9up
呢條友邊有格調可言,共和黨班友都唔忍佢啦
個法師簽名名單係包晒所有機密文件,大大隻字隻著「classified」。佢撚有跟程序。有跟就一次過還咗,洗鬼又屆FBI plant 文件又話declassify 。連正常保守派都幫唔到佢,得盲粉仲繼續死撐
奧巴馬仲有三萬幾份未還,希拉里電郵門,請問有無人抄過家
民主党班狗閪竊國
簽字acknowlegde fbi攞走左咩文件=承認係classified
張list文件名都係fbi自稱咋
講起跟程序 希拉里同黑馬好似都未還哂啲文件喎
連登仔連加拿大貨車佬塞路都痴埋去就知個班人on9
死差佬
Washington Post就通俄有道歉,仲delete咗啲報導
不過冇咩人知,仲有人而家都講通俄(睇下上面啲留言)
個傷害已造成,又冇成本
樓主根本就係以前既無人格的毒男
係佢個腦入面民主黨&民主黨既政府就係純潔無瑕
做咩都一定岩同冇錯
如果用同一個logic 佢都唔應該反共產黨政府
算啦, 19年係最黑暗既時光
同乜撚野撐Mirror因為佢地黃一樣, 都係因為果陣屌TVB上左腦
真係香港人患抑鬱症, 有人講左句「唔該」就當左佢係恩人
Hunter biden你都夠膽拎出黎講
人地比烏克蘭通緝
道條毛
有邊間媒體唔係想佢死快啲
就算最後無事(其實冇可能,莫須有都要佢死)
都會話到佢大魔王咁偽造證據收買證人
比烏克蘭通緝但係又可以同時通烏咁搞笑?
今日Fox 名嘴都講咗佢搞到好分化

“Donald Trump’s been a friend of mine for 25 years, and I’m always very open about this on my show. But, you know, we’ll see whether that’s what the country wants. The country I think is so exhausted, they’re exhausted by the battle, the constant battle,” Laura Ingraham said.

特朗普任期下幕僚做到嘢,佢離任後話佩媽訪台製造混亂,點解仲要支持佢

https://twitter.com/politvidchannel/status/1559226310836097025?s=21&t=_FcV_dRNpM5JYepnrSqolA
你唔好又quote其他人講野住 又誚去第二度
//你都係解釋唔到佢點解任內授意pompeo做咁多野喎//
邊度寫奧巴馬未還 希婆喺特朗普上任個陣俾FBI check 過,仲聽證會作證過
FBI自稱 你中毒太深

程序上希婆同奧巴馬已經clear咗,希婆仲要喺特朗普任期俾FBI check 咗
美國將會被民主黨帶領之下變成第三世界國家
我呢兩年人在美已經感覺到flu-19之後個通貨膨脹係前所未有咁誇張,Democratic係唔識治國的
佩洛西之子 中國「播思」科技第2大股東 陪母訪台 角色受質疑
https://lih.kg/3111015

有冇反侵賤畜可以回應下,唔好再扮盲
答唔到就話人中毒
我最簡單一個問題
通俄通成點 你都答唔到啦
左膠最鐘意話人中左咩毒咩毒
全世界只係佢地最清醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞