[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
returned
即係認曾經沒收過啦
侵啲政策幾乎得罪曬所有既得利益者
人地有memo寫declassified
唔通淨係信FBI口upup?
通俄通成點 我仲等緊喎
美國民主死咗好耐啦
冇口令沒收
咪即係偷囉
我去百佳沒收誠哥啲貨
問題係佢幫香港人依啲係Pompeo 同佢幕僚功勞,佢做唔到總統就現型,連佩媽訪台都話製造混亂

國內俾佢搞到二元對立,啲垃圾支持者日日鬧內戰
唔打仗斷人米路
戇鳩仔沖出黎柒
賤種狗
侵同拜登的確係有強烈對比既, 起碼淨係制裁都停撚晒
無論點, 侵都係歷史上講得最多China既美國總統
Deep state又做野
有無美國手足幫手retweet
總統唔授意
下面班細可以話到事架咩
之後講到分化左膠冇責任咁
ching ho ball
邊忽declassified 佢退任後就冇declassified 權力,啲文件喺佢任期又冇declassified。同埋佢律師都簽字話咗會交返classified 文件,但交唔齊俾人搜屋
條友未做總統都成日鳩噏㗎啦
只係以前無人理佢啫
一早講左跟程序會交還
結果自己衝去人地屋企偷人passport
之後律師只係簽字話fbi拎左幾多箱文件
並冇承認個堆係classified文件
唔好係到偷換概念
仲有通俄呢 應下我先得架
未審先判
如果係未審先判應該已經係聯邦監獄踎緊
隨便將機密文件放喺屋企,有啲仲要係核文件。
第一個藉口係FBI planted 文件
隔幾日第二個藉口係自己declassify

俾人踢爆任期前冇declassified,離任後自己擅自帶返入屋企被要求多次歸還,只還咗部分。被人搜查就屈FBI 造鳩佢
侵次次都係衰自己on9
連任唔到又係因為成日9up
上次大選已經唔理幾樣衰都要佢收皮
你覺得仲需要審同仲需要判咩
因為佢志不在總統, 佢想做教主, 想要一個cult, 佢真係建立左一個cult
美國做總統邊好玩, 日日瞻前顧後算計諗乜講乜, 又要故自己形象, 民主政府又冇絕對權
佢做教主可以呼風喚雨, 幫自己ego massage, 命都長幾年
papers,please
你啱啱先開始留意政治?
特朗普離任,垃場同Pompeo 唔同,講到佩媽訪台搞破壞又仲死撐 垃圾文匯報以前89反共,所以以後都撐佢?

同埋左膠邊忽去到鬧內戰仲要出嚟攻入FBI大廈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞