[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
無計啦 民主黨係咁廢的
民主黨殘民自肥就識
奶得民主黨臭閪嘅撚屌賤畜都唔方係美國人嚟啦
民主黨搞唔掂通脹
就好心讓比共和黨執政啦

通脹誇張創新高+股市係咁仆街
多得民主黨同廢柴垃圾敗登唔少
唔好又賴Trump
你民主黨作為執政黨就有責任搞好佢
其實我都唔明樓主呢啲人咩心態
日日上香港連登係到promote美國民主黨
搞掂啲通漲先啦
成隻癲狗咁 總知你覺得民主黨有問題就咬
自己人查自己人vs你想佢死好耐嘅人
通俄冇足夠證據,不過特朗普立場都係企烏克蘭對面。唔係中毒都唔會話FBI 自稱,之前話FBI planted documents仲唔夠柒咩
乜撚野冇足夠證據
屌你老母真係痴撚線
自己作完件事出黎 查唔到就話冇足夠證據
言下之意即係佢有做過 只係我查唔到
咁我都可以話我只係冇足夠證據證明你強姦你老母啦
咪就係囉
敗登同民主黨柒事又唔撚講
(通脹創新高+民調仆街 係已經最撚柒)

完全都冇中立性
鬼有promote 民主黨,邊個企支那個邊咪反囉,係條友話佩媽訪台製造混亂 民主黨有賤畜奶共我都會屌
同埋依家都係FBI claim佢犯左espionage act咋
當初通俄都係咁指控佢架
個陣係咪又中咩毒呀
真係有病
美國通脹已經算低,睇吓英國
敗登減支那關稅都有屌過 講到我係登粉咁
Spin去英國做乜撚呀
依家係講緊美國通脹歷年創新高
敗登係廢柴係事實
奧巴馬都唔會搞到咁誇張啦

美國通常創新高係應該兩黨共識下解決
係敗登不斷加速搞分裂
連共和黨都唔撚想幫你
仲要踩多你兩腳
加速中美俄脫歐就一定會通脹,依個係全球問題。美國通脹已經算低,除非好似Trump 咁打打吓又唔打,咁埋齊齊搵錢囉
唔好講到我咩都幫敗登

彭博社:美國拜登政府據報遊說參議院「叫停」台灣政策法!
https://lih.kg/bpBptaV
#39 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
佩洛西咪派個仔去奶共賺人仔囉
仲想扮盲呀民主黨走狗
自己睇係個post 回覆,有人答咗你
答乜鳩?
人地嗰仔去埋台灣=奶共
仲係中共大企業股東,仲賺緊人仔㗎
同埋又話佩洛西幾十年嚟都係反支共嘅,做乜佢個仔會奶共奶到做埋第二大股東,仲要直到上年都係
敗登"解決"通脹的方法是加稅同請87000個收稅佬收稅囉
然後左媒facecheack說錯,因為係86500個囉
間公司比中共拉埋人封艇都拎嚟講

Ivanka Trump 間野比中共收檔未啊?Trump 乖孫學完普通話未啊?
的確解決通脹最好係學Trump 簽trade deal 齊齊發大財,唔會同一個佔咗全球15% gdp脫勾而無代價
根本而家美國就係大陸嘅傀儡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞