[突發]特朗普聲稱被FBI搶走三本護照

260 回覆
57 Like 22 Dislike
無講到咁白啦
Trump係美國版曾蔭權
已俾番護照
民主黨專搞小動作
佢得罪咗共產黨,民主黨幫手懲罰
留名等睇司法部正式郁佢
咁係咪即係偷人passport
民主黨係咪想要殺死Trump先安落
打拉 好悶。jpg
上次伊凡卡避到一次
以前JFK
最近安倍
會唔會真係下一個Trump
如果侵死佐 共和黨下次躺著贏喎
更正:司法部話冇拎到護照。指護照唔係搜索物品,如果拎咗嘅話會還。

NEW: According to a DOJ official, the FBI is NOT in possession of former President Trump's passports. Trump had accused the FBI of stealing his three passports during the search of his Mar-a-Lago home.

We are also learning tonight that if any items not contained in the warrant were retrieved during the FBI search at Mar-a-Lago, they will be returned.

https://twitter.com/norahodonnell/status/1559317731115241473?s=21&t=_FcV_dRNpM5JYepnrSqolA

仲要共和黨本身依家打緊通脹民生牌已經係優勢

Trump真係咁唔好彩嘅話
共和黨派個弱智都贏
Trump刪恐子學院,封鎖大使館,征收關稅,禁售電子晶片,喚起國家安全..... 所做的搞到某國無啖好食
點搶
依個世界不嬲冇公義,只有立場同利益。我地純粹係企係支那對立既立場同利益,而西方國家都係,先會所謂幫我地。實際上所有國家都係一樣,只係睇遮得好唔好
轉戰英國政壇
共和黨到時會以trump名義大清洗
(佢地怕會比民主黨清算 你做初一 佢做十五 打殘民主黨先)
到時民主黨會失落10幾年
Enough is enough
Ching今日第一日上連登
侵做咩都係岩 比人捉一定係被迫害
兒登就做咩都係錯 一定係收咗支那錢
條死廢老揾定Lin Wood睇下點樣打有身之年可以出得番冊好過啦
seize = 搶?
弱智仔英文都唔識
識唔識咩係Stole
支屬美利堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞