[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想問下bein 困個意界係未未場場有
大家都知我費倫fans
都只係想搵個清既source唔斷線咁睇下
988有啦
我都想聽下中文
係咪580 is ok?

但唔會放係1台2台姐
咁無野了我都係上網搵source睇算
餓左好耐意甲
今晚睇下你地先
唔放上1台2台
但佢有一堆extra 台架喎
now 一季會有幾場米蘭無得播
見到有d 巴打用now 俾左錢仲要搵link
上網搵link算
計過下 如果剩係分組賽sub呢個plan 其餘$68/月
埋單應該平bein季票200零蚊左右
不過抵唔抵就視乎我蘭歐聯行到幾遠 同 bein本身點安排extra台
beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃
港幣$148 / 月
因為我今季應該好少睇夜波加歐聯
所以我揀個平plan算
如果申請呢個咁貴,不如申請真now .. 仲可以睇下戲、F1、national geographic...
Carousell有125
今晚睇唔到
希望對賤種生性
安拿拿帶失波即輸
都搞到人烏龍既, 不過呢個唔係我地想買個件黎
又開季了
不經不覺就睇緊第16季
不過兩個差唔多類似
總結一下nowE plan, 如果淨係睇意甲, 可以揀

beIN SPORTS 組合月費計劃 - 港幣$68 / 月

beIN SPORTS 組合12個月通行證 - 港幣$580
(即係48一個月, 或者原價9個月嘅價錢)

如果要睇埋歐聯, 就有:

beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃 - 港幣$148 / 月

歐聯及歐霸賽事 2022/23賽季通行證 - 港幣$1,180
(加埋意甲即係1180+580 = 1760)

如果淨係想睇大戰, 就可以揀day pass, 意甲28, 歐聯88

大約係咁
Thanks Bro

beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃 - 港幣$148 / 月
148X2 = 1776

歐聯及歐霸賽事 2022/23賽季通行證 - 港幣$1,180
(加埋意甲即係1180+580 = 1760)

呢兩個係咪無乜分別?
係,訂第一個應該flexible 啲又或輥可以訂bein 年費 + 歐聯月費
如果大家同我一樣只睇米蘭
唔知有無理解錯
beIN SPORTS 組合12個月通行證 - 港幣$580
(即係48一個月, 或者原價9個月嘅價錢)

假切米蘭 6場歐聯出局
6場day pass = 88X6 = 528
580+528= $1108

會抵過beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃 - 港幣$148 / 月
148 X 12 = $1776

當入到16強兩場就$1108+ 88+88 =$1284
每入多一round就多88+88 =$176

好似咁最抵
beIN SPORTS 組合12個月通行證 + 歐聯day pass
咁而家俾錢先
Thanks
歐聯day pass 可能無月pass 咁抵,理論上2場波一個月內一定打得晒,咁即係148(平過88×2)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞