[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
依家換5個人 玩跑狗陣 d後備又夠級數既話
真係好著數
馬隊:唔通我叫ndicka發功又講俾你知咩
上年差少少去咗拉素,好似轉會窗最後一日法福email文件特登串錯字搞到去唔成
老母嘅嘢搵馬隊搞掂就啱啱好, CDK 都係咁先買到
出跑狗陣
Cdk
Rebic Adli Sales
依家換5個人 玩跑狗陣 d後備又夠級數既話
真係好著數

None of your business
條友人工我記得好高
祖記啲人個個都高㗎啦
depay 5m人工free去祖
仲有一年約
點free
Ramsey rabiot 呢啲免簽人
疤唔收錢咪得
我哋C7同case
應該free先會要, 巴要清人工

Juventus reached full agreement on personal terms with Depay: 2-year contract with salary close to €5M/season.

Now Depay is working to early terminate the contract with Barca. There is optimism to solve every issue soon.
前線要列b力子求神拜佛要健康,中場要CDK普巴adli對辦,中堅爭一個人
垃圾狙
助長歪風
我蘭就free 撚埋d 乜撚野origi, 仲要俾錢買美斯
其他隊就free dybala, depay
成個聯賽係得我哋咁緊張個人工帽
仲好意思笑疤
leao 再free 走埋真係無得嬲leao
4m 人工想留住個準世界級翼鋒
比巴狗管理層笑都似
仲自己走去玩Salary Cap 限制自己, 拖糧咪得囉
拖到佢唔肯走, 連free走射落海嘅問題都解決埋
仲要喺簽約時做手腳
有咩事就攞張約告9個球員
疤而家為咗free番salary cap出黎真係乜都做得出
有咩唔好意思
我哋擺明窮
人地內𥚃窮係度充大頭鬼
又係唔停哂所有續約
Pobega 啱啱先續完
Leao,牙ben而家冇哂消息
佢地都唔止充大頭鬼,係傳家寶都拎出去抵押搏一鋪
而且搞到咁肉酸咪笑下囉,仲要睇自己乜球迷?唔通我捧港超就乜球會都唔笑得咩
Free Pogba, 借Lukaku, 韋拿杜母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞