[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁J Bcwa癲啲
其實意甲有意甲嘅好睇
不過睇開英超班人一定睇唔慣意甲
利申自己兩邊都會睇
大家善意討論
笑巴丐就一齊繼續
Lille asked Milan for information of Ballo-Touré. Milan is willing to sell him, but must find a replacement first.
AC Milan will sign Zlatan Ibrahimović's 2 sons Maximilian and Vincent for U17 and U15 Teams.
son is son
疤狗由以前都已經係賤種啦, 最記得馬斯狗樹纏伊巴同埋尼少硬食一個十二碼..

當然仲有niang 中柱.........
大家從來冇怪球隊Set Salary cap/出唔起人工
亂免簽人方面,我哋仲行先蛆/蟈一步
卒之咪儲咗堆冗員
大家一路係屌球會喺續約主力方面俾人撚咗幾鑊都未識醒啫
賣埋重度補貼買Ndicka 啦左中都得
咁搞落去變打343
coubis 卡拉又可以客串右中堅
theo推wingback
快! 我要黑腸!!
皮帥: 轉陣? (笑)
牙皮4231信徒
條友明明打落去係343 433
但死都堅持4231
因為可以唔洗成日update
閘/防中企落變偽3中堅既係睇下D攻守轉換既時機姐
開始覺得陣式係點未必真係咁重要
不過唔打正3中堅應該係因為我蘭冇個巴斯東尼咁既中堅?
係啦
同埋企位卡拉當半個中堅
意大利好似一個賣牙東嘅消息都冇
啲英國黑記好撚煩
迪馬都無提
Daily Mail
啲阿狗連傻東花名都改埋 叫佢kai佬
之後會扮無J過
"Milan and Arsenal met and talked about Tonali," said Camelio. "The Rossoneri have declared that the midfielder is not transferable, but if a proposal for €55m arrives, Milan could sell him and make two purchases".
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞