[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
仲有book場
而家仲記住
我又真係唔太介意其他聯賽啲球迷點睇意甲球隊,事實意甲近年真係差咗好多,出到去踢歐聯亦都經常俾人睇低一線
不過咁又點丫,見到自己隊波有慢慢進步,隊內氣氛和諧,咁已經好滿足啦
點都好過隊波點勁點勁,但係更衣室七國咁亂,呢邊就狗咬狗,嗰邊就鬼捉鬼
見開季都未出第三球衣 於是走去search吓啲leaks
傳聞設計咗綠色波衫但係意甲ban咗唔比用
意甲球迷10年前都會同英超球迷嘈下
但依家都無咩好講 意甲真心廢 落後
就嚟啲意大利名宿都知自己事
唯有希望多啲美國佬 搞旺個場
其實就冇乜好嘈, 係有時D英超球迷D語氣好似英超有錢好似佢有錢咁煩D姐
係,衰啲講人地狗竇講乜真係理黎都嘥氣
以前真係會唔妥英超迷,但依家意甲真係自己係fans 都覺得廢依家都係縮埋自己enjoy下自己愛隊算
There is an interest from a Spanish and English club for Bakayoko. The player's entourage are working to find a solution
MN: #ACMilan hoping to make significant progress on three signings in next 48 hours
馬隊放完假開工啦?
yes
屌你鹵味仲記得
邦利拿bb係連登新會然
同高登嗰個唔同人嚟
係咪係熱狗借三隻返黎
都係咁低質
@AntoVitiello
: Personalized training today for Junior #Messias. He will return to the group tomorrow or Thursday.
美斯光速復原
我米蘭tier 1 source
佢好似勁自律
落老蘭浦都冇女show佢
同人講自己係美斯 比人笑
Sky Sport: #Zlatan #Ibrahimovic was back at #Milanello yesterday.
大佬都返黎 睇住班細了
傳左維羅納個Illc都唔錯
見吓Cdk Adli 力孑
傳功比cdk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞