[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
https://soccerwhizz.com/ac-milan-transfer-reliability-guide/ 轉會tier

特殊癖好會員專區
蕭瑟的賓洲(木木梟)
盧比斯朋友隊
邦利拿BB
登入
Komova_baby(Komova / Komova(走數) )

追數區
會員:Komova ID:31354

會員:祖雲達斯 ID:31024

會員:堅韌的腳毛 (已走數)ID:28028 新名:BrahimDiaz

屌國米fans Fabrizio Romano老味成日放流料話米蘭個個目標都比人Hijack

比利時Hakimi+ TAA = S56

Welcome:
#27 Origi 🇧🇪
#7 Adil 🇫🇷
#90 CDK🇧🇪
LM
Sorry, 陰左二石1001
疤狗真係令我大開眼界
巴狗玩權鬥
David Ornstein獨家報導詳細內容: 巴塞隆拿將會控告迪莊現時嘅合約違法
1. 巴塞係7月15日向迪莊發出律師信,表示迪莊現時嘅合約係違法,而依份合約係由前巴塞主席巴杜姆係2020年10月20日同迪莊簽署。
2. 巴塞希望迪莊嘅合約變回續約前嘅條款。
3. 據The Athletic了解,上任管理層有信心證明現時法蘭基迪莊嘅合約係合法,因為合約得到多間法律機構同西甲賽會認可。
4. 據加泰消息源指,巴塞同迪莊商討過依件事,巴塞告知合約係違法,並警告迪莊同埋佢嘅經理人休想置身事外,佢地都係涉事人。
5. 巴塞亦都同碧基、達史達根、朗格列(正外借到熱刺)有類似嘅對話,但未知巴塞有冇表示會同樣採取法律行動。
lm
巴丐真係cls
發窮惡
疤狗咁樣玩法都無人出手收佢皮?
西班牙政府唔係想佢死好耐?
米蘭就算窮都窮得有骨氣過疤呢隊賤種
當年米蘭為咗買人連歐賽資格都放棄,疤為咗簽人用盡一切方法搞尻自己啲球員
巴狗唔撚係話咩賣d 垃圾電視台都賣100m 架咩?
今季簽人都個個幾千萬,佢真係可以一個人既糧都出唔起,要搞咁大單野?
都已經唔係窮唔窮既問題,直頭係賤格
我就唔信佢收FDJ皮會冇後果
佢咁樣債冚債我睇佢幾時老破
比人踢爆左賣野其實係做數左手交右手咋
好似話買賣球員同球員人工兩筆錢係分開計,佢依家就係搞唔掂人工嗰邊
The Athletic記者David Ornstein:#車路士 願為巴塞隆拿代付欠薪,打動法蘭基迪莊加盟。
佢要註冊新球員要符合西甲salary cap要求
所以佢先去到咁盡搞死FDJ
仲有大把球員仆埋去奶
疤嘅乞人憎程度又再次超越鈀
Raphael Onyedika

A real modern 6 capable of carrying out huge pressing phases, of scratching a lot of the ball, but also of being a real support during his team's offensives. Really very complete.
其實佢同時搞緊好多個球員嘅人工,直頭個個都喊打喊殺咁款,踢咗好多年嘅功臣都無面俾,好無陰公
好彩美斯走得快,唔係今年可能告埋佢一份
好心車狗俾D骨氣啦
話晒當年+2GC
佢哋保啲加泰死老嘢咁開心
睇佢幾時收皮

pique busquest alba roberto 個個拎高薪
幾似kessie
巴仲欠緊美斯一條數
係美斯講明唔會告巴
個樣有啲似 YouTube個sunny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞