[814意甲開季] AC米蘭球迷討論區 316

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想做乞丐米蘭
Leao好有潛力做下一個259
最衰佢想拖到world cup 完先再傾
到時傾唔掂,得年半約肯定70m都冇
有50m都偷笑
一陣再拖又free走
放心馬隊係一定會寧願free走用多兩年
好多小黑紅j free都唔賣 之後會屌冇錢買人
Meeting ahead of this afternoon's league debut with Udinese, here is the Milan coach with the players
呢排餓到連米蘭youtube果d皮蛇bench cam都睇埋
nowe係咪直接訂580/12果個bein就ok?
未用過
Hotel Meliá, CDK之前住個間, 係casa milan同san siro中間, 5分鐘車程
開季啦終於
咁勁我無睇佢地youtube
逐個月訂啦,咁一年應該訂少三個月左右
呢個plan 係咪冇歐聯 ? 我訂左beIN 果個$988
之前傳果個U仔文仙尼因為佢老豆提出令人難以接受嘅要求,米蘭決定放棄
988有歐聯?
應該有
但都係想聽廣東話,nowe好似冇意甲歐聯plan

歐洲足球狂熱 2022/23 賽季通行證 (英超、西甲、歐聯、歐霸、意甲、法甲等賽事) (港幣 $3,680)
我bein 果個68有歐冠歐霸
nowe呢個plan齊

beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃
港幣$148 / 月

「beIN SPORTS及歐聯及歐霸月費計劃 」服務計劃包括包括 beIN SPORTS 1及 beIN SPORTS 2,直播非洲國家盃、澳洲網球公開賽、意甲、法甲、蘇超、美職聯,歐洲聯賽冠軍盃、歐霸盃、歐洲協會聯賽及歐洲青年聯賽賽事。
咁抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞