估唔到個中學同學當年讀ive依家搵得仲多過我

328 回覆
1013 Like 51 Dislike
平均分都得16分 即係基本上等於一定有人低過呢個數入到囉 15分入到有幾奇?14都唔少啦 未玩過jupas?

仲有ou點20up啊 你條廢柴柒完一個po又黎衝出黎柒

都唔夠你失敗啦 咩都唔識喺到酸人 話大學生 連三大做10年野都好難搵到50k 已經知你有幾廢
諗起地盤d流動廁所就想嘔
睇你想要啲乜
7xk yen? 我話唔難/大把人搵到喎
係你條弱智社會垃圾講到搵50k好撚難 得人中之龍做到
😪無啦, 讀唔成書 asso中途quit 依家冇嘢撈先撈地盤,見同我差唔多大既都白帽房署既😭
以前返intern 公司department head都係ive出身
做電攞到牌一向好搵
咁你縮返入你老母個西到啦 唔識又要衝出黎 講到讀AL就唔會識jupas玩法既傻仔
去讀ive hd啦, 2年搞掂
人地有錢冇命享
而我雖然係叫做緊senior位 但月入計埋bounes 都係得30k左右
30k senior
人地政府ws/ai好hea,日日收貨屌人R袋,大把時間,多時間過你享受
好過你條廢柴一樣係AL出身就失敗到覺得三大出黎成20年先得73k好高好難做到啦 10年搵50k都話好難既廢柴喺到酸人 社會垃圾
樓主又係度扮大學生
自己都係ive仔
講緊樓主個frd做地盤,你jm9
想入行
條友識啲乜 條廢柴覺得三大出黎做10年野搵50k好難 仲話高過月入中位數2萬已經好勁
唔洗經驗咩
ws/ai咪係地盤監督lol傻閪,你係咪行內人呀,你jm9
ws/ai咪係地盤監督lol傻閪,你係咪行內人呀,你jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞