[Netflix] 灰影人 The Gray Man

201 回覆
45 Like 7 Dislike
梳 你講嘅有堆爛片睇完trailer已經知伏味濃skip嘥無睇
你勇氣可嘉
梳x2

你就係睇trailer就知伏

你知唔知幾多人係teaser之前 媒體報道會拍已經留意緊?

唔信嘅你去reddit行下
睇下宜家係Residence Evil討論高啲 定係The Gray Man討論高啲?

我勇氣可嘉?
你無睇就代表冇食到Netflix嘅屎?
你唔睇anime唔打機 代表全世界其他人唔駛睇?

人哋YouTube上面一段diss Netflix / Residence Evil嘅片
唔夠兩個鐘已經幾十萬views

代表啲人睇到個trailer爛會體諒Netflix ruining an intelligence property?
佢都係為錢美隊話一元都唔俾佢,
仲打黎做乜
美隊喎
Six一路保護佢
冇人討論residence evil wor

https://youtu.be/fyxX5xk40Ag

You mean LIHKG or elsewhere?
1:29:40
重睇啦

個反派係CA?
我以為係top gun個胡so仔
I am lazy to search
人地串緊你串錯字呀懶醒…
自膠
好睇過Red Notice 簡簡單單爆谷片
又可以幻想吓Ana De Armas如果做bond girl會係點
唔係做過啦咩
No time to die 入面唔夠戲份
應該係驚天救援先啱
巴西妹好撚正
Ben affleck條食屎狗真係
古巴人嚟
Sor9記錯左
都幾好睇,劇情係冇新意,但係都冇冷場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞