三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
就算63拎到洛陽都未必拎到霸業
大家一齊玩攬炒
難啲喎,巴蜀個州府我諗5服推一季都未到,始終國土就係用黎拖時間,俠拎埋天水成都就霸業,河北個業比71拎左都無阻63霸業,宜家火仲要打穿左西城,63好大機會入侵江漢
一直63服都係處於優勢
不過唔派冰盟俠盟呢D主盟 點會推到泉軍既西城
63打得最激係咪今季之前成日聽佢地1~2星期就完左季
計下個賽季應該仲有1個半-2個月,一個碼頭卡三層,退盟互俘屈國土保護都可以玩你成個星期,仲未計交資解俘,所以71、5服其實唔係好多時間搶63出生州州府
應該係打10服最刺激
不過衰係個劇本到
除左河北首府近關口,其他州都係曬內陸,正常搶唔到啦
打10服個時應該係63最全盛既時期,之後打完躺平韓仔之後63流失左好多高戰,所以今季先打唔到侵略戰,只可以死守
轉個頭就打左
任何野都有機會發生 都要面對 打下去
正解,63坐洛陽望霸業,5+71最多係阻人地霸業攬炒,一直都係63優勢

落匪/打人地出生洲係知道霸業無望攬炒人
油王伺服咁容易打贏咩 又紅又人多 又有獎
不過又唔係未輸過 好過掛機
打63 如果攬炒到已經算勁
6服 7服咪又係油王航母,今季都被打沉左
你係咪誤會左
6同7服 既級數同63無得比
其實有諗緊佢人流再流失會唔會前200服group埋一齊打
....但係屌,前服真係紅好撚多
你會以為因為前服佢地免抽半價抽多D所以紅D
其實佢地只係S1到S8都抽滿咁
6服當初勁係超人數壓制 10服都係
63服係人數唔差而紅度動員 都係頂級 加上有埋獎勵
我知,就係講緊兩邊課金人數根本唔一樣
混埋打一定係前服壓住後服打
63服 3隊T0滿紅都好基本
人數 心理質素都唔同
成條防線可以交曬密碼出黎閉城
出信集結可以組到千幾隊主力出黎撞
朝早六點兩邊打交可以過千隊
晨早四點比人遠射幾百隊

細服人少 易組織, 一去到兩服合作,規模過千人就會亂到pk
幾個航母服都因為咁日日鬧交
呢個係63主盟常見既紅度
非主盟既就係正常人 中紅/白板
好似我地不講武德咁 滿紅黎黎去去不過10個
想知陸服有冇其他新玩法 /地圖咁?
聽上面巴打講其實6服無沉,仲優勢緊,似係58服同79服合作上有少少火花?
無計,再拖多兩個星期,個個都練好5-6隊,有碰瓷加t0推過黎.就會有差距.始終人地乜都齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞