三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
比人推返去高唐,緊係好似唔郁啦
情況好似63 巴蜀咁,比人推緊感覺緊係唔郁啦
比人推番去高唐 係唔郁既結果 唔係唔郁既原因
牙痛仔唔係好活躍架咩???
大佬 我講緊麒麟得半盟郁 機械人無乜人郁 關佢本身郁唔郁咩事?佢一個人活躍=成個71活躍?
佢之前講到你地打入河北好威,所以問下
之前河北得俠+義+姬,同堆戰場放係司隸右邊,所以河北推得到。而家主戰場去左河北,打緊俠+冰+義+姬就難打左好多
配服梁山頂住咁耐
不過牙痛仔果種氣焰就真係搞笑
63 出生州無出力守都可以比佢講咁多偉論
痴線佬 好在今季唔係對手
你隊虎臣穿到幾多隊?
冰 俠 義黎左河北,頂唔緊
上個post最活躍 當自己贏咗諗定下季點打6服果個天真膠已經失咗蹤
一日未結算真係唔好衝出黎
應該會比巴打binc 到棄驚

建議牛絲以後開po #2 po 一po 佢講過乜
牛絲仲毛爸過毛爸;花生友既極致

頭2張係跟返佢地配將方式打出黎既

依3張呢,係我個人既諗法
基本上頂配同佢地一樣

人老左,唔識搞個GOOGLE EXCEL,一路打就一路LAG到部公司機就黎核爆咁 最後用EXCEL開黎打左佢 CAP圖好過
其實買佢服務牌係叫佢講開荒轉型
同埋壓隊點取捨
最後,其實真係幾多隊可以選擇下
由其你新一季抽到王元姬 有多隻就拆埋速乘其利
唔玩郭嘉版34呂
可以諗諗 郭嘉版本既魏爆頭騎
如果有專武技既張遼
就夏張郭 夏侯洞察哂 張遼防繳械
佢同你玩2種收費
1種就極張配將 每1隊20蚊人仔

第2種玩法 100蚊人仔
開荒方案+5隊配將

任何1種玩法都貴 除非你比埋錢叫佢代開荒 咁就包第2種玩法
幫你開荒,再配個轉型比你 你自己決定次序
d配將都淨係識玩滿紅齊將
上季睇住巴哈個開荒不開慌黎決定節奏
配將既係咁
但我覺得真係得班工作室開荒打工 果班人最有料,以開荒黎講
低紅好,滿紅好 個速度差唔多 唔會滿紅快1日,低紅慢1日
滿中低紅,交貨速度差無幾 可能低同滿紅既交貨時間上相差幾個鐘
但佢地講3-4日就真係4日內交硬貨
睇住黎駐守2 3隊
亂撞多數1場就食屎
玩左8季未見過人咁串
虎臣=屎
我下季都唔練
今季開始既虎臣就係垃圾
就算今季多招速乘其利都好 都係無用
撞埋封都係1換1
比著早1-2季,ON9亂撞都1換234
駐守唔係食正滿紅都至少34場
食埋8+9可以4場起跳
今季直頭削弱左咁
滿紅快唔過白板其實係咪開荒衰左
唔組虎臣,太史同周泰真係唔知點用,
香香同凌統白板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞