三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
當鋒俾太史或者爆發騎幾好
陸遜法弓無以前咁橫行無忌,仲要靠一堆T0戰法撐起
今季仲有遼淵/郭搭王元,有機會低損太尉/拖回合隊
無打過又話無資格阿吱阿咗
證明俾你睇打過滿紅盟又話貼出黎做乜
使唔使一張張、五場滿紅 一日幾十場開出黎俾你睇?
定係要搵班指揮出黎約個飯局先可以討論?
你話諸天難推,幾時貼返幾百張戰報做論據去支持你個論點?
貼出黎有乜撚野用講真6服戰報大量都係咁既樣
講2句打糧場/打門神/主動權 紙上談兵係人都識鳩up以為自己係邊位?
你真心on9定唔識睇住西城兩次都係比諸天一野反cup都知咩事 你平時都係無咩用腦?
Forum就係俾你紙上談兵嘅地方
唔通寫paper咁要peer-reviewed 先可以publish呀?
我好心平氣和喎
打機做咩要勞氣
你認紙上談兵得啦
係我嬲姐 放埋高建比你卡城原來唔係要出去 不過過左去了 人地長安都拎埋 我收皮先
一開頭已經話
指責友盟無意思,無論咩立場 想贏應該係共同合作
而唔係話邊個錯多d
上面純討論戰況/提出問題
不論6服內在開季分岐定58+79磨合問題
想打得有意思都係要各自團結
如果因為內戰其中一面有內在對立形勢就會一面倒
咁隻驚又會悶到完季

其實我覺得一概而論話咩人衰累全家係唔公道
輸係共同責任
所以對隊友有咩怨言留返完季講都得,個幾月流流長
而我真係無既定立場,信不信由你
玩左八季輸贏仲唔化咩
原來係打6服不嬲都話,航母服係有得打,望吓5服唔該!
好似係你指責自己友先
卡城先做好防守唔得架咩 定想連城都唔卡 由佢算
到時呢就唔係你自己拆高建 係比人拆
與其怪隊友 不如放眼大局睇下
2盟拖2盟
就算出左上洛 當人地死既唔會黎守咩….
目前就係吸曬敵人去西城 上洛先一路冇人搞
人就係得咁多 你想點
只可惜就係好多人都玩唔化
玩左8季
唔聽指揮 個個想偷雞食戰功 偷打
永遠攻城救人上89要壓秒 總會有人偷步 驚死無得打
食地永遠唔識就住 自己一個食晒 自己發育就得
明明隻game人人一齊發育 先有優勢
一有失誤/唔順境 就搵盟友/指揮/其他友盟出氣
最多成日聽到 自己盟好勤力 格黎盟好hea
成日諗住最後戰功>>其他人就好威

最後一點 呢隻game 一季完一季了
唔明成日挑引人做乜,嬴輸好閒 總會有對手強過自己
好似今季官方已經醒 前面所謂大服 都要對自己人數多既兩個服
day 1末有國保一出去就穿啦 對面分盟 家陣人地一盟去左河北 一盟入左司 你飛70座城 卡3層有咩用
本意真係想知個問題係邊
前幾季遇過好多農夫拖累,但我都唔會怪呢班人
始終好多人都係要返工
隊友肯打已經好好,無意指責
好心你唔好淨係睇上洛啦, 我地淨係得2盟守諸天,前日重建緊都差d穿西城, 點樣分身去打上洛呀,講極都唔撚化
okok 辛苦晒 大家加油
本身去左有2盟係巴蜀同諸梵打 你要轉戰場唔洗慢慢部署點撤?
一黎就全退?
咁仲係巴蜀既盟友點?
人地就國土 我地冇
唔係話走就走 你應該慶幸西城守得住
如果唔係上洛就真係空得
同意
其實咩服都好,團結均衡發展先贏到
已經見識過滿紅特權,肥上瘦下
雖然我係滿,但鍾意食人多過食地
打一個贏硬嘅資地有咩意思

戰功得頭幾個星期係有意義
農完先出來打,到季尾幾百萬戰功都係過眼雲煙
明白既 不過見到D野拆晒 打左11格又唔搬 屯田又比人撞走 好嬲姐
其實我岩岩都有睇過,你所講打完未遷大部分都係巴蜀卡緊城,大家都有難處,體諒下啦,我地都想開心玩
收到你
比唔比都係咁柒廢
佢老母 自己帶盛氣,只係繳械哂對面D工具人 就算雙核輸出都係只上得1隻廢既,留返隻勁既打我
一對到盛氣隊就精撚彩囉 太史+甘寧 對一次盛氣就中1次
撞10場,就10場全部都係太史+甘寧
我撞人地碰瓷呂都好啦 只係比哂黃月英同郭嘉

但人地都係1RD繳械 1RD唔中
我就場場都2RD中柒哂
帶彎弓就仲撚好野 帶有主動技既唔打 打哂去D帶突擊/指揮/被動既人
屌佢老母臭閪,滿紅就係無柒用既隊黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞