三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
你好似理解唔到我講乜
我一路都講緊以63服執行力、紅度輾壓唔到5+71係因為63戰略有問題
至於你所謂打輸,意思就是63先入司隸佔洛陽吧,此一點我都有講

我認同63服開潼關2主+3車賞MYCARD,至少其他服係做唔到
不過執行力同戰略真係兩回事
你知唔知有幾多人claim到2主+3車
都話左63已經唔係全盛時期,打完韓狗棄左好多高戰,S8既63服高戰少左一個盟
打完十服又打埋韓狗,已經封左頂,所以勁多高戰退左坑,賣曬帳比人打挑戰,S6既63 俠王冰火基本上無人擋得住,今季都係得返俠冰火,你地自己諗
其實我覺得今季有來有往幾好玩
係唔明呢度某d人
一d覺得自己天下無敵輾壓緊63
一d覺得63天下無敵一定要輾壓自己先得
咁撚極端
唔怪佢地,因為佢地未見識過全盛時期既63有幾咁癲
都幾肯定S8既63實力只有S6既6-7成
唔識計幾多成
但打10真係爆肝
成日6點晨操
今季算養生好多
可能有濕鳩國土保護既關係
睇佢2日前直播條片
佢禁戰報出黎睇真係笑撚死人
滿紅麒麟,D鏖戰少撚到呢 都唔知有無打到超過15000戰功既鏖戰係到
2日前即係開服既第25日 麒麟都可以未50LV既

比你一開係食13么既牌,可以打到只係食雞胡既牌咁 真係搞撚笑到呢
今季5服 明明大家有來有往好好玩本身抽到打63已經都係3:7
可以打和已經係超出預期 人數差唔多紅度差唔多啦當係咁 呢D計唔到 計到就會話大把農夫點計
不過唔知其他服有冇試過真係咩叫人數輾壓
前幾季打6服 直頭係合果陣已經睇到人數差400 對面又唔紅又多白板
係真係人數屌壓
打傳奇63 63預期比佢地差 就話走哂高戰又弱咁
打親63 一定要等佢s6班人齊哂先當係打
其實你地諗定自己點算贏未
即係63唔吊起你地黎打你地已經贏左?
打仗一定有輸嬴
63單服計實力最強,只不過打5+71兩個次一級服都係平手
真係意外

一開始真係諗住63衝出黎,2個星期被打到出生州了~
點知...打完西城,上洛,大家都覺得63這操作..可以一戰
不如咁啦,你地先定義左咩叫贏
再定義咩叫平手
然後先出黎講咩唔掂咩唔掂
食花生食到好混亂呀,又話自己贏左,又話打到平手
結果睇圖,又好似唔係你地講咁
其實仲有成個半月 唔洗咁快下定論
結算邊個拎到洛陽再講啦
大家都係出口術
食花生食到好攰
條友剩係識用西城上洛黎講
首先西城未立國用唔到兵貴,下野果下操作柒左比人偷左無計
上洛個位如果上3州拎唔到西城既話,對比下3州本身舖去上洛就有優勢,何來63操作有問題??
依家5服拎住個上洛西城已經講到自己戰略比63好
我就睇唔到5服係暫時做左咩戰略
往死裡打啦講咁多做咩利申5服
今季其實打得幾開心
只係見連登有幾個5+71 既人d 偉論幾好笑先上黎講下野
無吹過5+71戰略有幾飛天wo
你都識講西城柒左,咁斷犒賞又柒唔柒
冰盟司隸壓泗曉龍結果早6被封門打狗
一個朝早十幾二十個高戰被俘退番宜陽後面又柒唔柒

戰略5+71 唔係話有幾勁,但63柒幾轉就真
我都覺得兩邊陣營唔洗講咁多野
專心打機咪幾好
享受過程洗乜理勝負平
咁司你地推到咩位置
你係咩州打緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞