三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
形一象? 咩砌法?
我覺得自己個AC係入左黑洞
今季無得救
麻麻,但叫「換到下」太尉盾兵

始終換兵最爽都係呂布
呢隊應該程昱先係攻擊手 勇得應該俾程
作為一個航母服咁既分組真係得啖笑

講真咁同直接宣佈63 霸業有咩分別。

令我地班迷睛軍totally no mood to 捱夜夜戰嗱,我又分析下 首先71服,唔好玩啦 下級野,出生州穩陣

5服,,如果係10服就有可觀性(順便可以報上次右州ga仇)(不過算啦,入到決賽又會見到面) 我真係冇睇過依隊野..63半力夠WIN,又天下歸心

最後乜機械人大軍,我連名都唔記得 我地出農夫盟練下is ok,又出生州見

加上我地幻幻4大尖刀 moon 9,魚魚,濕9boy,糖妹 加上大刀王肥威.. 根本場場大炒,,,,

霸業就一定..係睇下匪破唔破到得.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家s9見

P.S.比d咁ga對手63..is侮辱..哈
jm9?
講左幻幻多白卡
第二戰,攬炒
第四隊想組番隊蜀槍
sp 諸暫避 整裝
關羽威謀 箕形
關妹破陣或者據水 青州(屌賣撚哂差李典未換到
仲有盛氣橫掃可以考慮
但通常呢隊sp諸係咪應該一速幫父女出技先?
聽聞係廢既
個咩鳩多多魔都係垃圾
佢隊槍會可以有幾勁?
無所謂 今季s8為興趣 友盟太給力 連收稅都收免費算
之後仲諗住玩下甘寧騎寶太史凌統 玩下
李典車都有S,點解可以賣撚哂?
點賣都基本留返哂紫將A/S車組車隊
應該係手殘解左之後開季換埋點 又冇用過黎開兵書
八門 嬰城
箕陣 威謀
據水 青洲
利申5服
63服S8幾近霸業主要原因是執行力強,先進司隸一天
63以單服計人數很多,但5+71兩服加起來,人數相約
63整體紅度亦較高
至於63服未能輾壓對手係有原因
論戰術戰略,63服只屬二流
1. 無兵貴先聲開西城結果被偷,而且對方3盟搶大龍,關鍵時間竟然將自己接地小號下野,變相剩1盟以小對多,結果搶輸西城
2. 5服將開武關進司隸,63服未等5服開關,急攻被5服兵貴先聲奪去的上洛,結果幾百隊主車直接被對方秒回上洛關內坑爆,攻關失敗

以上係前期未能定勝負主因

3. 63服河北根據地被71服入侵未能及時處理,結果鄴城州府失,亦被71服幾層主城團團圍住,有國土+繳資,物理上不可能奪回
4. 巴蜀派滿+威小盟卡城守,本來沒大礙,但並無處理好,現時巴蜀州府未危,但基本已失2郡土地
5. 司隸左路西涼軍彝孤立無援,如同棄子,又有邊個想一直做工具人?早晚生變

正所謂水落石出,大嬴的時侯未必看到,但平手逆風,63服弱點將由時間見證
似之前5服隻天真膠 依家扮63
波台潮文黎姐
5因為早63幾分鐘立國, 所以可以先手兵貴
但速度分配呢 諸永遠行第一速係咪好啲
不嬲都話63服廢,多謝巴打你支持我
即刻出嚟自己應自己 好癲
多百幾人都話人數相約
每個號多3至4隊主隊,對形勢已經差好遠
係潮文黎
On9,農夫都計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞