三國志 · 戰略版 (69)- 大混戰!s8 孫太泰救世!

972 回覆
0 Like 3 Dislike
s5曹vs孫劉劇本 姐
我而家就打緊呢種廢柴,個個3萬幾勢
然後廢柴係度駁話自己都有上前線(成個盟最高380名,我見大勢已去之後無打4星期都仲係110名)
又話係前面d人廢先輸,唔關農夫事
真係想開名算
開盟名!
其實農夫揀挑戰仲岩
10個盟定9個盟混戰, 無咩影響, 無人會理你
蜀騎,就睇你之後除左麒麟,會係組多隊桃盾定係蜀槍
係蜀槍既,就姜關趙 18C直上隊咁既蜀騎 之後等到20C換麒麟 趙關關蜀槍
唔介意既話,直接17C換蜀弓 姜龐法 跟住等20C 之後洗法正技換諸
17C就可以1隊蜀弓 加升多隊蜀槍 趙關蔡 依隊就可以等到19C換趙關關
20C麒麟 咁樣就可以極速2隊
挑戰個邊真無七國咁亂
有堆仆街既見係農夫盟就打~刷戰功
放盟主名出黎,加佢好友,咪知下季佢開會叫咩名
咁緊係揀d 無陣營既劇本
ADD左佢,咪知道佢下季點
無陣營劇本又要煩佢搞你出生州
唔撚想add佢污染我好友list呀
但如果冇草船要點用趙?定係換劉備 因為我其實都差唔多19C
你用趙上草船做乜鬼野
你預左玩蜀槍,就趙上破陣橫掃 關帶據水+招普通技唔升LV等轉蜀槍換青州
姜就奪魂杯蛇都得啦 杯蛇都回到血
你換劉備行蜀騎 咁隻劉到時桃定騎?劉備騎你又會點配?
19C係趙關蔡一隊,姜龐法一隊既 咁趙更加唔洗玩草船
有幾多隻踩踏

本身冇諗住組桃園 戰法唔齊 冇威謀冇剛勇/擊其
一隻only
唔諗桃園就一係直接20C 一係就姜關趙
本身奪魂,姜都有速 關妹又係速為主 趙雲被動又加屬性高速
你自己升埋10速同10蜀 依到都加唔少啦
姜關劉蜀象騎又係無用,一撞肉弓/吳槍都收皮咁濟
三踩蜀騎前期好勁
Btw 撞洲唔建議等20c,轉型完又低lv
升完都打完啦
我而家day5 要20既話就應該今晚半夜得 但轉完之後升lv個時比人搶地基本上冇得還拖

假設我而家轉姜關趙 之後再轉型麒麟 蜀槍
姜 奪魂 杯蛇
關 據水 箕形
趙 破陣 所向
咁樣?

之後轉蜀槍 關關趙要點砌?
過氣喇奇撚弓
晒左招裸衣,唔明擺係度有咩作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞