[KPOP] K-POP 2022討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 37 Dislike
打完j 先啦 講咁多
導哥必須要找數
要以身作則
lm
PUSH!
又話JYP 續約率低,依傢9個續Q 哂,真係連燈
"GIRLS" by @aespa_official has surpassed 900,000 copies sold on Hanteo. It's the first girlgroup album to reach this milestone.

我講先啦:一百萬都無
一個真正既ONCE一定會阻止我J
不如找咗數先?
lm
push

璉=璉
腎=日日搵籍口J璉嘅導
吹大左
導狗又J..
咩係MBC神仙打架
咪用上面啲term啦
何況本身好似都唔係咁用
原來蝗語,乜意思??
【體育東亞】[SM娛樂公司成立”KWANGYA”]工作室”KWANGYA”的事業領域是Post Production、VFX Production、Virtual Human、VR Production、M/V Studio、Virtual Studio。通過與國內外相關領域排名第一的企業建立JV、M&A、引進優秀人才等項目,目前正在迅速構建各事業領域。工作室”KWANGYA”是SM一直強調未來娛樂的核心價值和前景的SMCU(SM Culture Universe)世界觀中出現的用語。意味著無規則、無定型、無限制的沒有任何規定的領域,也意味著超越空間,發生無限事情的內容世界。

工作室”KWANGYA”最近還與VR演唱會平台企業AmazeVR成立了聯合風險投資”Studio A”,計劃通過”Studio A”進行虛擬現實製作事業。”Studio A”將通過自主製作的3D VR相機和影像處理軟件以及以Unreal Engine為基礎的VR視覺特殊效果(VFX)技術和AI技術等適用的VR演唱會製作工具為基礎,為SM所屬藝人、多種K-POP、全球藝人製作投入型VR演唱會。
本身個term好似係講兩個成績好嘅團同時回歸

但呢單冇記錯係MBC放私生定贊助商入防彈待機室
但bighit事前冇應承過
事後兩邊傾唔埋欄
之後就成個label冇再上MBC
D大陸人覺得自己攪死 Chung Ha 好威咁
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞