[KPOP] K-POP 2022討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 37 Dislike
唉,啲後生靚女dancer都係mk格

屌,以前講男團實銷過百萬,就要睇係咪指印碟量,要分係指G榜定H榜,仲要睇每日銷量幾點增幅去check吓係咪回購,又要對比韓國、外國音源,到無嘢好話而家啲男團嘅碟吓吓賣咁多都無意義,追男團嘅人要幾辛苦搵證據去自證清白。而家大公司女團就唔同喇,一句得埋去:你哋係咪葡萄人哋有大奶奶呀?
根本應該本月贏
啲MY勁惡
你你咪萄葡人地識得淡淡定定講成分鐘英文同埋有個幫你空降出道既auntie呀?
又抽水
因為gaon睇出貨量?
我真心葡萄
人地仲要勁有善心 一捐就捐好多錢
但公道講句
aespa H榜初動過百萬 G榜140萬
扣減未出貨同唔計hanteo嘅數量 大約係一致
melon日榜13 Spotify 首日119萬stream
咁嘅成績係公海都可以俾人話
之前有男團被人講嘅 佢地嘅音源/yt成績明顯同銷量唔成正比
但aespa其實係無呢個問題
做妻子冇照顧好丈夫嘅身體,係我嘅錯。
錢就隊友賺既 彩就牙豬拎
隊友賺嘅錢=秀滿老師嘅錢=auntie嘅錢=牙Gi嘅錢

牙Gi又然
kpop界free rider
無喎,我剩係覺得我都真金白銀有買碟嗑,仲要搵埋證據去應付質疑? 唔出聲就要被人話呢隊嘢真係無人飯架到上咗音源榜,又要被人話以同等ranking嚟計係收聽率最低嘅上榜歌? 有咩質疑,不如直接去問間公司同負責統計銷量嘅組織啦
佢問屋企拎架啲錢人地garosu gil出身
黃鉉辰右手受傷Stray Kids
黃鉉辰右手撞到門上輕微受傷,部分表演動作可能受限
鉉辰在美國當地時間7月12日奧克蘭演出之前,右手撞到了門上,受到了輕微的負傷。
當天在演出場醫療人員的應急處理後進行了奧克蘭演唱會,並於美國當地世界7月13日接受了縝密檢查。根據醫療人員"雖然是輕傷但需要克制過度的動作"的意見,鉉辰預計將暫時回避過度的動作,為恢復狀態而努力。
因此向大家公告,在預定的巡演日程中,鉉辰的部分表演可能會受到限制。
希望等待鉉辰演出的粉絲們能多多諒解,本社將為藝人恢復健康而竭盡全力。

咁撚廢?
咁佢是咪拎隊友賺既錢買肉食食到咁肥
讓左1rd分
怪邊個
原來我個電話版速成打「口廿」第二個字會係「嗑」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞