[KPOP] K-POP 2022討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 37 Dislike
佢本身膊頭手臂附近已經有舊患,一定唔係撞門輕傷,唔係第一次傷成咁,之前韓場貼晒膏布都要上台,個個都知佢今次唔會係輕傷,更加唔會係只係撞到門整傷咁簡單,尋日嗰場右手幾乎舉唔起,好多動作只有左手做到,連褲都換唔到,全晚同一條,重要去到JYP最愛嘅美國,更加唔會放過佢,JYP唔報佢輕傷咁點繼續推佢上台巡埋個美巡佢?乜撚嘢人性美

我已經買咗去美國嘅機票過去照顧佢起居飲食
原po同嗰啲留言係咩事? 佢哋風紀嚟架? 使唔使記名同罰抄呀? 同埋咁都可以講到關泰妍事? 身體唔好唔可以出街食飯? 如果樣樣都要搵位入嘅話,我夠可以話原po夠係韓國人啦,做咩去食日本嘢? 韓國嘢唔好食咩?
似係食埋隊友食唔落個份 仲要識得唔浪費食物
惡撚到
第一,強仁退咗團9世囉
第二,食個飯咋喎 同邊個食真係關人鳩事咩
第三,條女有得俾個明星打執到啦
Safe ✈️
酸到而家?
第三講得好岩。我都想俾明星打。
咁佢是咪拎隊友賺既錢買肉食食到咁肥
似係食埋隊友食唔落個份 仲要識得唔浪費食物

00做愛勁過KARINA
都係彩演好 生得無咁靚 但係性格好好
善良的肥gi
我好打過啲明星
比黑櫻用完即棄既工具
好彩佢屋企真係有錢
你嗑得太多
武漢肺炎
唔係個個咁認真
有d人唔認真去黑個團,無謂教精人

多謝巴打,我又袋錢落袋,之前我都係諗緊仲有20萬去左邊嘅人

同呢到係連登,有時鳩黎鳩去當玩下算啦,唔好認真
有睇綜藝就知4條女,呀Gi係唯一個星期六初選入黎,當然有人話要造俾佢點選都得

當冇黑手,GiGi 咁入到黎係有一定實力
好sustainable唔怪得UN搵佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞