[KPOP] K-POP 2022討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
冇PAK一律=flop
NOZE係咪開始收皮
見佢比人鬧到癲
ab6ix田雄同金東賢堅搞笑
勁on9玩game整到人
下 佢未歸隊之前宇少已經keep住次次頭三
歸隊之後個場都冇第一
你諗到佢咁大威力今次cb就唔會咁flop喇
啲支那fans日日互鬧
成團解散咗就最好 咁就唔洗嘈邊個part多
仲有太妍都係
連登講既野通常唔會成真
咁易拖得郁隻飛機金釆源就入咗Rocket Punch啦
bona之前拍左幾套劇都無乜聲氣 好彩唔放棄終於拍左套大爆又超啱佢既高宥琳
淨係聽teaser已經知flop
btw, 睇預測 宇少同vvz今次好似一個冠都唔會有
聽teaser都頂唔順好大陣flop味
睇咩團啦
佢地最中意嘅霉團日榜一百零幾都可以講幾日
https://youtu.be/5nORoYVpvkk
掛住IOI寫嘅歌
聽完想去California

CLC
【Theqoo】YG娛樂發布公告,昨晚Guerilla Concert中WINNER姜昇潤腳腕韌帶受傷WINNER將缺席本週音樂節目,根據傷勢恢復情況再定出演打歌節目的時間。
【N】MBC偶運會中秋特輯將於7月30日~8月1日進行錄制
MBC方面相關人士於11日表示:"將在30日、8月1日兩天裡進行中秋特輯《偶運會》的錄制。"
30日的錄制將於首爾麻浦區上岩MBC公開大廳裡進行,8月1日的錄制將在高陽體育館進行。
時隔許久復活的《偶運會》裡將有哪些愛豆明星們出演受到了關注。
【Edaily】據證券屆方面表示:“NCT完整體和NCT 127及NCT DREAM的成長性毋庸置疑。下半年NCT 127發行新專和NCT完整體活動、aespa發行正規專輯、新男團出道等是通往Record High的主要點,需要關注。即將新出道的3個組合將緩解EXO和SHINee的軍白期負擔。”
今次首歌冇隊長真係唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞