[KPOP] K-POP 2022討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
In到都當贏
成績好=有人受
搵錢姐
GG inin der
又玩retro,好大陣flop味
尊重肉桂狗啦
再恥笑,下次咪俾人水你啦

我愛Hyunjin❤️
人間Cinnamoroll☁️☁️

F9之前被韓網懷疑惡意刷榜的最新消息

結果出來米斯根本沒有以不法手段刷音源
1)退款結果後來才發現是粉絲向刷榜大隊請款
2)有人嘗試利用未成年退款如法炮製但結果是不可行的

上週KEP1ER,這週FROMIS 9 ,連續兩週都有團體被鞭但其實這兩團也沒有以不公平的手法拿一位,真的希望下次其他女團的回歸不要遇上這些激進ONCE🙏🙏🙏🙏

附上韓網文章證明:https://m.dcinside.com/board/fromis/1158604

首日日榜#10
我信F9, 首歌幾好聽 + 9腿
KEP1ER 有 采炫 贏係正常
要下次9v9先知
多謝話俾我聽原來係輸咗俾個掣度
原來無論你音源銷量成績幾好
只要你唔識搵呢啲規則淨係攻下載係唔得
之前姜丹俾人屌係咪又關激進once事
你實際音源成績同個分差咁遠就預左俾人講啦
乜榜都not in 但音源分拎滿分 人唔笑狗都吠
呢首歌好撚好聽
知珉 225000+
寧 155131
冬冬 139585
日妹 11052
團站 34565+
total: 565333

我地寧寧收埋左5萬銷量,為左贏冬冬
即係好似考試咁 做選擇題叫你underline答案 但係自己就全部都圈晒
答啱晒啲題目都唔會有分
就算個制度幾咁屎 Kep1er都係跟足晒規則真係冇得怨 最多係怨個制度 預左被人屌都咁話
預左呢個POST針TWICE針到出曬面嫁啦
就算個政治制度幾咁屎 政府都係跟足晒規則真係冇得怨 香港人最多係怨個制度 預左被人屌都咁話
因為根本唔夠料壓場
佢哋都知咩事啦
被害妄想?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞