[KPOP] K-POP 2022討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
米燈拉
Nayeon flopped 又點會有一位!
好師氣 好漂亮
支持樓主
支你老木
事前預測都係佢 除左音銀
至少有一個
之前講左MBC 計分似Mnet 贏唔出奇,如果人歌輸俾 先叫呢個星期食白果
學yankees話齋 今次成績無論點計都係好
一唔一位唔太重要 daddy已經安排下次cb
Ching講得好好
我都想娜璉攞

頂著檔先
唔只講成績 呢排嘅討論度已經注定咗TWICE嘅成功

dllm!
TWICE下次cb應該一個一位都冇 銷量破唔到百萬 音源out of 100
公海一日未鬧完都唔會flop
我點都要撐我bb場
佢好唔難得出現一次
上面又大戰
比個方法你地,開買起佢間公司就解決到個問題
【mydaily】[BTOB方面:“強烈要求Mnet道歉”...反駁聲明令人遺憾]8日BTOB所屬社CUBE方面公開聲明:“我社發現,Mnet電視節目《街頭男戰士》參演Crew的名字BIIB(비투비)與本社旗下藝人組合BTOB(비투비)名字完全相同,該Crew的Logo和口號也與藝人相似。因此告知了Mnet可能涉嫌侵害BTOB的Logo和名稱商標權,並強烈要求了對方對此事進行道歉。我司與節目組溝通後,對方表示該Crew會使用全名,並更改Logo和口號。我司將盡全力維護旗下藝人的權益。”

對此Mnet方面發表聲明表示:“BIIB(비투비)是Bank ll Brothers Crew一直以來使用的簡稱,對於引發混亂一點,我方在認知到問題後已經決定今後的節目中都將使用全稱,並將盡快修改和變更Logo及口號,下周起將開始使用變更後的版本。”雖然認知到了相似性,但並未對此事進行道歉一點令人感到遺憾。

另外《街頭男戰士》將於8月首播。
娜璉冇曬笑容,後面仲笑
Nayeon已經升Lv 做JYP一姐
0似
搞咩 音源咁好都未有一位?

璉輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞