[KPOP] K-POP 2022討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
佢哋ig連出三個po tag咗Adidas
係咪運動鞋廣告
Adidas爸爸
扣左中國嗰6/70萬仲有幾多剩
首歌好似唔錯
Blackpink終於嫌Adidas cheap
【Q】歷代KPOP愛豆中輸排名及初動佔比
1 防彈少年團 79萬 (2020)/初動 337萬(23%)
2 aespa 目前58萬(2022) -正在進行中
3 BLACKPINK 52萬張 (2020)/初動 68萬 (76%)
4 EXO 51萬 (2021)/初動 90萬 (56%)
5 伯賢solo 50萬 (2021)/初動 86萬 (58%)
6 NCT DREAM 41萬 (2022)/初動140萬(29%)
7 Lisa Solo 38萬 (2021)/初動 73萬 (52%)
8 Seventeen 34萬 (2022)/初動 206萬 (16%)
9 Red Velvet 32萬 (2022)/初動 44萬 (72%)
10 ROSÉ solo 27萬(2021)/初動 44萬(61%)
*數據為各藝人中輸銷量最高的一張專輯

好似都幾多人唔知好多女團扣完中輸淨低仲少
而且初動都未出首日only
160萬預售減中輸60萬都仲有100萬啦
識得淡淡定定講成分鐘英文
咪睇吓最尾係咪真係有160
咁就兩年
幾時再有老公食煙相應該係戒咗除非唔係
SM跳舞不嬲唔齊
全港最大aespa銷量關注組!
https://youtu.be/vSpkfuC4TS0
呢首近期cb正野

啲fans不如幫佢兜
條頸有事唔可以大力轉

澄清原來另一次有轉
jetlag 頭暈
條頸有事唔可以大力轉
幫佢澄清咗
條頸原來正常
一次有事另一次冇事
https://www.youtube.com/watch?v=KHiL1j1c_1s
g sell 好細心留意到有人要call first aid
彩排嚟 好似支那已經封左佢鯰接班人
初動完左得80萬有58萬中輸你笑下都正常
雖然其實好多女團唔計中輸係無22萬
但首日就開始屌
aespa好難唔紅嘅咁
Blackpink 直接打破BTS紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞