IT討論區(167) - 切勿做爛市

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
玩trading玩到入咗魔
fd in過bybit golang位
佢叫你比較jvm 同golang gc既分別
其實都唔洗咁搶口講真
呢到好多巴打可能FG 已經開始plan好條路
會做intern 會做side project 會爆4
讀U嗰陣已經對呢一行好有熱情

你哋一畢業就搵咁多係值得respect

普遍大路嘅FG 都係畢業先開始真正了解呢一行 先開始諗做啲咩先會加到人工 入職果陣咪會低人工啲

做野呢幾年上力得閒做下proj 有時間就轉下工應該都慢慢追返上市價

*大路FG 開始做呢一行先發覺原來都幾鍾意 做咗幾年啱啱過1 hbu 中間轉過幾次工 大家努力啲轉工其實就得 仲要依家remote 基本上可以keep住搵工轉
聽完即搵工
唔知出面好唔好景
轉工未
in都冇得in
backend
冇野做 真開心
如果我要用databricks去 rename filename in data lake, 個filename要放sequence, 例如file_001, file_002, 個過程可以點做?

依家成功整到個sequence 但搵唔到方法rename, 又唔用得overwrite同人手改
上次番intern半個會比人炒果單野 間野要我say sorry
https://lih.kg/3064642
比人炒仲要比人告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞