IT討論區(167) - 切勿做爛市

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
f1212
1212f
其實開個console玩吓咪知答案
f2冇用過await=sync咁行 1212(f)
f1 兩條a parallel resolve所以出11(f)22?
btw 見到上面講secondment
分享下呢兩年做secon 嘅經驗

tldr:
fg真係唔建議
因為未有咁強叫價力去玩呢個遊戲

但我覺得又唔需要污名化secon
事實上有唔少ibank同bank嘅位係長期secon

另外做secon嘅agent同一般agent有個好大嘅分別係佢哋同client簽份約通常都有delivery date
如果到期前搵唔夠人onboard 佢哋會幾麻煩
所以如果你in嘅client 要求高而你又過到
基本上你喺佢budget 入面可以隨便開價

大家都知道secon係condom
如果真係對個role有興趣
咪市價20k嘅role開35k, 35k嘅role開佢50k
明買明賣我覺得好fair

我都想知js es6多數點做limit concurrency
I am still fucking pissed on tg.
But please run the code and learn more on macro task and micro task. Both functions are definite.
手巴
今日準備1001
手巴幾好人
直接答咗
offer plz
小妹好想要
應該gg問全部react hook唔識答
唔會預識曬掛
基本上react hooks個list 嘅次序就代表有幾常見咁
至少interview計係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞