【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike

好似要架</blockquote>

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會</blockquote>

係唔駛
我女朋友就邀請碼+vip入黎

前題係佢高登有ac先會買plus vip黎用
無ac買黎做乜鳩

冇廣告囉

係 所以我都覺得本身一開始已經隔走咗一批5p
再諗諗 開頭個幾日其實無5p

一開頭幾日真高質到不得了 一個on9仔都冇
依家點解會多左呢d on9 好明顯係有d 討論區派過黎

好似要架</blockquote>

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會</blockquote>

係唔駛
我女朋友就邀請碼+vip入黎

前題係佢高登有ac先會買plus vip黎用
無ac買黎做乜鳩

冇廣告囉

當初開高登ac 又google 又打電話去hkbn 度拎email
又dl 個outlook 黎開個ac,我情願cut 撚曬邀請碼d user 佢,大不了少d 人,但高質d
屌你老母 ios有邀請碼你唔出聲
到an機有你就講野
玩歧視呀
<blockquote><blockquote>
hkg+ 有送過vip
無買過vip用個code都開到

自己諗下送vip 係幾耐之前既事黎先
果個code 係要login 過高登acc 而且冇del 過app先有效 如果有高登acc 既人 過左試用期唔續vip 會唔會放個覆唔到留言既app 係手機咁長時間? 所以你講既試用期拎到vip id 而用個id 申請lihkg acc 係唔多成立 就算有都係極小數</blockquote>
我呢個acct咪係
連埋isp lihk有3 個acct</blockquote>

咁你係咪5p仔?

咁你唔可以話佢唔係5p就話哂其他5p唔用依個方法既 .
屌你老母 ios有邀請碼你唔出聲
到an機有你就講野
玩歧視呀

真, 歧視我地an
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;
hkg+ 有送過vip
無買過vip用個code都開到

自己諗下送vip 係幾耐之前既事黎先
果個code 係要login 過高登acc 而且冇del 過app先有效 如果有高登acc 既人 過左試用期唔續vip 會唔會放個覆唔到留言既app 係手機咁長時間? 所以你講既試用期拎到vip id 而用個id 申請lihkg acc 係唔多成立 就算有都係極小數&lt;/blockquote&gt;
我呢個acct咪係
連埋isp lihk有3 個acct&lt;/blockquote&gt;

咁你係咪5p仔?

咁你唔可以話佢唔係5p就話哂其他5p唔用依個方法既 .

我係想講 用呢個渠道申請既人根本係好小數 而呢班小數既人亦唔係全部係5p仔 所以邀請碼放入黎既5p 根本小之又小 根本唔係邀請碼既問題 而係有d 討論區派左一班人黎搞事
5p字全部顯示唔到 出個過濾器
正視

冇廣告囉

真相
老老豆豆
cut埋大專院校email申請先最有效
老老豆豆

Cut埋大專 咁不如cut埋你老母個閪啦
條契弟開左新po 扮無事喎

https://lihkg.com/thread/30981?ref=ios
樓主
其實關咩事 如果中學畢業仲有讀書就基本上有一個
事實係多左一堆人之前冇開ac 依家轉左嚟先開
但係用開自己平時打字習慣冇留意 就搞成咁
應該有唔少係今年入學撞正新壇開先申請
老老豆豆

Cut埋大專 咁不如cut埋你老母個閪啦

何必要搞到咁小圈子
幾年前買先有呀
LIHK變左free app好撚耐
free app冇邀請碼架
LIHK Golden呢個app係連巴親生仔
幾年前課金支持過佢既巴打有得申請有乜咁奇
收皮啦樓主
On9 i狗
屌你 當初買左lihk既會員
佢地先係最有資格加入呢個論壇
佢地最早比錢買連尼住既apps
比佢地加入有咩問題?

你憑咩反對?

利申 ios狗 hkg+用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞