【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike
正評推返樓主出黎
公平d, ban撚埋hkg+邀請碼d撚樣囉

唔好咁啦
咁咪即係出爾反爾
名後面加 (邀請碼會員) 咪算
笑我id啦 笑埋你老母果份啦 你老母接客咁辛苦唔得閒笑
正評推返樓主出黎

樓主冇乜野嘅 佢又冇串柒柒
公平d, ban撚埋hkg+邀請碼d撚樣囉

唔好咁啦
咁咪即係出爾反爾
名後面加 (邀請碼會員) 咪算

大佬
樓主呢 係咪落左樓下7仔買邀請碼?
你老母比人中出十連發無難度
樓主呢 係咪落左樓下7仔買邀請碼?

樓主冇乜野嘅 佢又冇串柒柒
十連發緊 做咩阻人扑野
3連發
4連發
5連發
6連發
7連發 哇 哈你老姆太郎老母個閪已經出曬水 哈你老姆太郎人仲未出現喎
8連發
<blockquote><blockquote>

識人真係連isp email都唔知點解

唔知點解都算啦連google都唔撚識用比我就死撚左佢算啦

成個邀請碼idea跟本就戇鳩 .
1. 放撚哂mk 5p入黎
2. 有isp email既姐係等如有兩個acc ,</blockquote>

當你仲未有學校isp email屋企點都會有個啦,除非你係原始人

邀請碼根本係放晒以前起高登用sms注冊啲人入嚟</blockquote>

咁都已經浸過高登啦
解釋唔會點會忽然彈一堆5p出黎

hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

2. 有isp email既姐係等如有兩個acc ,

當你仲未有學校isp email屋企點都會有個啦,除非你係原始人

邀請碼根本係放晒以前起高登用sms注冊啲人入嚟

咁都已經浸過高登啦

平心而論 邀請碼有好有唔好啦
舊有會員唔係個個都有ISP email (現時黎講?)
依家netvigator已經註冊唔到 或者有堆人係用緊DATA黎上網
邀請碼的確到幫到用緊PCCW又有買到LIHK/HKG+既人

2. 有isp email既姐係等如有兩個acc ,

邀請碼根本係放晒以前起高登用sms注冊啲人入嚟

咁都已經浸過高登啦

hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架
※只限舊有已付款用戶
各位已購買 LIHK HKGolden 的用戶終於可以當時購買 LIHK HKGolden 的交易 ID作邀請碼申請 LIHKG 帳戶了
如何找到交易 ID? 可以到以下網址登入閣下的Google Play帳戶
找尋 LIHK HKGolden 的交易記錄,按一下即可找尋到交易ID,將整個ID複製,再開啟LIHKG程式申請帳戶,於邀請碼中貼上交易ID即可以任何電郵地址申請LIHKG帳戶

眼殘撚自己上LIHK個Facebook專頁睇睇先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞