【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike
<blockquote><blockquote>
hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架</blockquote>

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會</blockquote>

係唔駛
我女朋友就邀請碼+vip入黎

前題係佢高登有ac先會買plus vip黎用
無ac買黎做乜鳩

冇廣告囉
而家10蚊就有一個邀請碼
同無限放人入有咩分別?

搞到一街都係5P仔 連登仔變小數
論壇質素極低
個個吾系甘牙,出自貼…

講真呀,
Admin你本身個APP多廣告,我原本無咩所謂
但你起碼比返應有既服務黎,
我睇廣告都開心D呀?

但唔係既,而家錢就你袋,
後果就我地受?

好心啦 快快手CUT左個邀請碼去啦!

你都係5p仔
都話舊user先有

依家有得買呀屌你老母
舊乜閪呀?

屌你老母 你咪買個睇個開唔開到囉弱智仔

一早block 左條柒頭
放撚曬d 死mk 5p 厹 打手入黎!今次唔屌唔得!屌你老母!

又捉到隻
我都想知d 5P邊到黎
又話開ACCT緊過高登, 點知5P仲多過高登
屌佢地仲要俾人圍返轉頭

你係咪入咗波台咋
究竟仲有幾多文盲唔睇公告就沖出黎柒
個post柒到出煙

咁都已經浸過高登啦
解釋唔會點會忽然彈一堆5p出黎

hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會

hkg+ 有送過vip
無買過vip用個code都開到
樓主支唔支持BAN埋邀請碼user先?

g持

g持

咁你咪同我地一齊屌撚柒班5p 囉 5p 唔係5毛 佢地唔係收錢做野 佢地只係純粹on9 係可以屌醒
哈老姆太郎呢喂, 出黎啦
又見到真白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞