【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike

好似要架

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會

hkg+ 有送過vip
無買過vip用個code都開到

自己諗下送vip 係幾耐之前既事黎先
果個code 係要login 過高登acc 而且冇del 過app先有效 如果有高登acc 既人 過左試用期唔續vip 會唔會放個覆唔到留言既app 係手機咁長時間? 所以你講既試用期拎到vip id 而用個id 申請lihkg acc 係唔多成立 就算有都係極小數
又見到真白

又見到你
又見到真白

又見到你

動物台手足一齊維持和平
又見到真白

又見到你

動物台手足一齊維持和平

我小學g咋....
咁點睇有人屌過自己個plus id 比人用咗

好似要架

hkg+ 有送過vip

果個code 係要login 過高登acc 而且冇del 過app先有效 如果有高登acc 既人 過左試用期唔續vip 會唔會放個覆唔到留言既app 係手機咁長時間? 所以你講既試用期拎到vip id 而用個id 申請lihkg acc 係唔多成立 就算有都係極小數

我呢個acct咪係
連埋isp lihk有3 個acct

hkg+ 有送過vip

我呢個acct咪係
連埋isp lihk有3 個acct

咁你係咪5p仔?
原來樓主第二個po都係咁撚柒....
哈老姆太郎
走住屌
請正視
都話舊user先有

依家有得買呀屌你老母
舊乜閪呀?

屌你老母 你咪買個睇個開唔開到囉弱智仔

呢堆表情?
留名睇會員編號
留名睇會員編號

條傻鳩上水未

好似要架

hkg+ 有送過vip

下有咁既事
一早買左唔知有送

雨傘革命同HKG+變收費APP果陣送過VIP
唔好沉
7點了 唔知哈老姆太郎同佢老母食左飯未呢
留名
<blockquote><blockquote>
hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架</blockquote>

不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會</blockquote>

係唔駛
我女朋友就邀請碼+vip入黎

前題係佢高登有ac先會買plus vip黎用
無ac買黎做乜鳩

冇廣告囉

係 所以我都覺得本身一開始已經隔走咗一批5p
再諗諗 開頭個幾日其實無5p
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞