【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike
公平d, ban撚埋hkg+邀請碼d撚樣囉

公平講
無hkg+仔根本都唔會有呢到, iphone plus仔人數多撚到
lihkg第一晚開就知

hkg+ 仔唔等如果冇高登acc都唔會叫高登仔啦
笑到仆街

大佬 我又瀨左屎 上水幫我換屎片未
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>

識人真係連isp email都唔知點解

唔知點解都算啦連google都唔撚識用比我就死撚左佢算啦

成個邀請碼idea跟本就戇鳩 .
1. 放撚哂mk 5p入黎
2. 有isp email既姐係等如有兩個acc ,</blockquote>

當你仲未有學校isp email屋企點都會有個啦,除非你係原始人

邀請碼根本係放晒以前起高登用sms注冊啲人入嚟</blockquote>

咁都已經浸過高登啦
解釋唔會點會忽然彈一堆5p出黎</blockquote>
hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉</blockquote>
好似要架

咁就真係不明所以
looking for 大佬 幫我換屎片
辛苦左哈你老姆太郎個老母比左咁多歡樂大家
希望佢本人上水比我地多謝下佢啦
唉!低撚質曬

咁都已經浸過高登啦
解釋唔會點會忽然彈一堆5p出黎

hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會

咁都已經浸過高登啦
解釋唔會點會忽然彈一堆5p出黎

hkg+ vip洗唔洗有高登acc先做得 ? 如果唔洗咪姐係d mk 5p cdrom可以做member囉

好似要架

印象中唔洗 買左純粹無廣告 唔會理你有無會員
不過mk 5p無ac會唔會買vip呢 我又覺得大部分唔會

點解唔會
入itunes pass有幾煩?
都話撚左之前買既先有,衝出黎柒
舊有付費用戶呀,樓主個on9仔唔識沖出黎柒
會然哈老姆太郎 唔好潛水啦 呢到好多人等緊比你笑 你咁威 一出黎我地就潛水啦
樓主呢
都話舊user先有

依家有得買呀屌你老母
舊乜閪呀?

見你老母畀人屌到閪都爛撚埋我就唔屌埋一份啦
自己柒撚到仆街仲屌人老母 你老母生你個戇鳩仔出嚟真係家門不幸
block邀請碼就最好順便block埋你個低質user
一出嚟就係撚咁吠 死返入你老母個臭閪啦
我係柒頭47303 想問下搵返我大佬未
放撚曬d 死mk 5p 厹 打手入黎!今次唔屌唔得!屌你老母!
都話舊user先有

依家有得買呀屌你老母
舊乜閪呀?

見你老母畀人屌到閪都爛撚埋我就唔屌埋一份啦
自己柒撚到仆街仲屌人老母 你老母生你個戇鳩仔出嚟真係家門不幸
block邀請碼就最好順便block埋你個低質user
一出嚟就係撚咁吠 死返入你老母個臭閪啦

一陣佢出黎笑你個uid你就死
小學雞編號47303 等緊大佬哈老姆太郎上水 好掛住你d笑聲
我係5p仔呀 出黎笑我啦 冇人笑我 我會喊架

停啦 再講就over架喇
我係5p仔呀 出黎笑我啦 冇人笑我 我會喊架

停啦 再講就over架喇

ok 淨推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞