【請正視】Admin 10蚊一個ac 咁放5P入黎

1001 回覆
75 Like 148 Dislike
唉 唔撚理你自high啦 買id個個

唔好走啦 比人睇下你有幾柒都好呀 廢柴
我又買下先
喂 唔係好鐘意笑架咩 繼續笑啦嘛 出黎笑呀廢柴
cut乜撚野 明明新買用唔撚到 都唔知你up乜柒
ban鳩哂邀請碼會員啦 , 屌isp email都冇就做cd rom啦柒頭
喂屌唔差在幫我睇埋user id
不如寫明isp同邀請碼啦 等我睇下上面條傻撚係咪isp咁撚巴閉呀嘛
屌你老母 柒左都算 你老母臭閪 走去笑人地個uid 唔好咁撚柒啦廢柴
推 屌你老母 比人睇下條廢柴有幾柒先得嘅
屌你老母 柒左都算 你老母臭閪 走去笑人地個uid 唔好咁撚柒啦廢柴

廢柴!
ban鳩哂邀請碼會員啦 , 屌isp email都冇就做cd rom啦柒頭

識人真係連isp email都唔知點解

唔知點解都算啦連google都唔撚識用比我就死撚左佢算啦

成個邀請碼idea跟本就戇鳩 .
1. 放撚哂mk 5p入黎
2. 有isp email既姐係等如有兩個acc ,
不如寫明isp同邀請碼啦 等我睇下上面條傻撚係咪isp咁撚巴閉呀嘛

咁就真係好玩
係名隔離加埋 (isp會員) / (邀請碼會員)
世界大戰都似
喂 岩岩唔係好笑得架咩 做咩潛水姐 等緊你上水笑鳩我呀 開ac開遲少少都有得笑 含撚啦廢鳩
( Show Blocked User - 上野樹里 )

小學雞5190

咁就真係好玩
世界大戰都似

叫個啲買邀請碼翻黎 自己推自己po嘅人情何以堪
上水未 出黎笑我啦好嘛 好想比人笑呀

咁就真係好玩
世界大戰都似

正呀喂
人呢
唔好比佢停啦
柒到仆街 開人會員編號好威威呀 5190
柒就深潛啦 仲走住屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞