有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
冇啦 佢都凶多吉少一係就即刻搵地方飛左先
留係度一定入到國安法 叫人唔打針都要坐
佢哩啲有漢奸嫌疑 點會放過
點極都唔明 淨係識得重覆話人篤佢同屌人老母叫內容? 你完全無回應過人地論據 淨係死淨把口同人拗藍定黃先可以打政府工
我用返你個邏輯講嘢啫
大家都係打份工 老細話到點樣有得唔做?
係藍係黃有咩大不了?關你撚事咩
要淪落到幫佢打飛機
咁樣叫打飛機你幾多歲?唔識字?查下字典啦有腦障咁
係你智商低啫都2022仲發乜撚野反政府夢 你都on9
乜佢係咁既意思?明既 你地一伙架嘛

屌搞手唔屌黑警,鬼撚到,以後無人發起了
https://lih.kg/aCsBCJV

咁究竟藍定黃做先好啊?吳sir 而家都唔知係黃定藍喎 你唔係就係想換過藍做啊sir咩
咁你繼續幻想啊主任係入邊做緊舒特拉
有黃屍喺政府入邊做啲賣港政策就推唔到㗎啦
你打飛機勁撚過cctoy
是但你地啲Yc鍾意點講就點講
喺裏面識得好多jokes一早對你地心淡
慢慢捉鬼啦
唔阻啦

Btw 記得餐餐食黃店
雖然係人都知佢講一套做另一套
但入到黎又真係蠢到戲都唔做
支那都話仲有被認錯呢樣野
所以話港共真係蠢
好心你啦
講野consistent少少
你而家話吳sir賺政府錢係藍
咁仲問乜黃定藍好?
職員個系統無分藍黃架柒頭
啲yc搞事,最後咪一刀切爬正啲jokes

你無受過,講乜都輕鬆
佢97年出世呀 回歸呀俾人捉去做訪問啦
柳記 消防 狗 全部係97年嘅俾人夾做去做呢個訪問
你柒到

個重點係 既然你個反政府遊戲已經玩撚完 仲篤灰係為乜9?人地好地地認命 移唔到民 入政府做狗搵餐飯食 冇啦啦俾班社會垃圾篤灰

冇份工都事少 有漢奸嫌疑事大 叫人唔打針都要坐 佢都凶多吉少

你地既得著就係睇人仆街有得心涼下?
仲要催眠自己減少左一個敵人先攞到滿足感你地班垃圾真係好可悲
藍PAGE出政府糧?倪匡有拎犯國安法既旗打卡?

嗯嗯
你自己開口埋口講黃累到人嘛 咁而家我咪問你囉
而家踢走吳sir呢啲兩頭蟲換個全藍你咪解決你講嘅「yc搞事累人」囉 換過個人做咪最滿足到你囉 又唔使估佢黃定藍 咁咪唔使再分藍定黃 又唔好啊?
鬥死咗了,咁跟住呢?
有你地哩啲質素嘅人做隊友 神仙都冇得救啦一啲自省能力都冇 襯地淋啦垃圾都不如既賤種
你真弱智定假弱智?
吳sir咩level呀?
你以為aco1/2?
講緊成個制度
而家監房睇得最緊係啲jokes
因為啲職員驚你玩野
我去過三個監房,同樣都係咁
真係跪你,唔好最害手jokes
入邊越嚟越難捱,好彩我出黎早兩個盛禮拜
你人格分裂啊?你咩身份上面有人cap左你出黎啦 又要扮坐過真係唔知邊個想害人喇
唔好講話咩
一陣聽日保安大踢竇
唔鎖人,淨係呀手jokes啲light聖
大家都無飛機打
你地開心啦
又屈咗我支持篤灰先
認命入政府冇問題㗎 講黑暴都冇問題㗎 呢個係佢自己自由
係黃定係藍定係冇立場都係得佢自己知
但係咁樣都要屈佢係黃屍真係好柒
你條賤種除咗識屈人同幻想之外係咪就咩都唔識?
你淨係睇到一句?
傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞