有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
政府工無得撈 轉做保安啦
最多人想mike 死係咩航母個post
你睇呢2單野
最多人屌個原因係變節+搶口言論

李克勤都返大陸,有冇咁多人屌?
公務員大撚把,有冇個個俾人篤?

你無視黃轉藍+搶口言論呢兩個trigger point
up 撚埋哂咩妒忌人工高,魚蛋論
都係9up
最大個兩個原因唔提喺度講經
係咪有人唔清楚佢訪問講左d 咩?
關乜9卧底事有冇骨氣又關你事 你班垃圾顧掂自己算啦

你買既日用品 食既餐廳 著既衫 所有有中資成份既野就唔好用喇柒系 咁樣好冇骨氣

同埋 盡快躝啦垃圾 香港係中國的 話知你移唔移到民定係自殺 唔好再住係哩個中國國土境內既地方 咁樣好撚冇骨氣 你哩啲懵系成日發埋啲臭系夢以為可以靠你哩班咁天真既垃圾立到國真係好撚好笑
以後冇得撈,條女好快飛佢了
一時又屌懲教仆街過警察
而家又話佢地黃
真係乜都比你地講晒
條重度白卡佬係咪就係Ng sir? 咁重怨氣句句都要屌人老母又幾似柳記
你條傻仔比人篤個重點係之前高調黃入到去又變高調藍幫人拍廣告 唔好講埋啲大sir叫到唔通唔拍啲on9野啦 你當人白痴咩明未啊啊sir
哦 原來藍屍黎
不過唔好意思 我用既你買既日用品 食既餐廳 著既衫 全部都係用錢買
即使有中資 我都係你老細 因為我出錢養你班柒頭既
同埋 走撚左 你咪留係度藍撚飽佢 唔好送d仔女黎讀書喎 多撚謝

你買既日用品 食既餐廳 著既衫 所有有中資成份既野就唔好用喇柒系 咁樣好冇骨氣

同埋 盡快躝啦垃圾 香港係中國的 話知你移唔移到民定係自殺 唔好再住係哩個中國國土境內既地方 咁樣好撚冇骨氣 你哩啲懵系成日發埋啲臭系夢以為可以靠你哩班咁天真既垃圾立到國真係好撚好笑

扮乜撚吖你咁撚垃圾可以點移民
講緊篤灰個行為呀柒頭
微博po呀豬呀狗都可以出架啦
佢有冇親口鬧過黃屍廢青呀
都未講你最鐘意既公司逼
你咁都可以justify到篤灰呢個行為 你勁撚癲
上面條藍屍都已經證明左 嗡卧底論果班傻閪到底係乜人
真,
原來幫文滙拍片話‘黑暴事件’都無問題
咁肥媽689 都自己人啦 佢地以前都平反64
佢ig係咩?
佢抵死唔係因為佢打政府工
係因為佢依家調轉幫文滙拍片仲係片中話‘黑暴事件’
你可以自己去睇條片先
我藍到黑都無你地咁癲啦
玩篤灰
證明左啲咩?你就證明左你智商唔過80喇黃絲先生
咁MIRROR係黃定藍呢?
條友應該好憎連登仔
係佢地角度 納粹德軍都係聽老細話、打份工啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞