有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
咁就好啦唔洗怕你督灰
討論區唔比人討論?
叫admin ban鳩9我囉
其實林鄭其實都係聽老細話
依句嘢14年已經講緊
所以已經印證當年啲手足咪打到你仆街
轉頭咪又請過,大把人做啦邊個做有咩所謂
首先你係藍

證明轉藍
14年講仲有人信
19年講已經俾人屌
22年仲講已經忽忽地
仲FF佢黃?就算係做卧底都預咗有苦自己知啦,唱通街自己係卧底?
你柒撚到 咁佢係咪完全冇可能係為搵食而入去做 心底裏都係知19年發生咩事/或者企係你地個邊呢呢?

係咪完全冇可能咁樣會害左你地自己既手joke呢?

如果有求於人 老闆又係藍 又唔辭得職 你都一定扮藍架啦咁撚垃圾 你鳩撚到以為係小學生
咁你垃圾到咁 使乜放左眼內先平時見人話你 批評你 係咪淨係會憎返人 唔理原因?
你仲幻想緊自己抗爭緊 運動未輸
咁幻想佢做臥底有咩問題

黃店職員收鋪比5條仆街藍屍扑頭
https://lih.kg/ikgBpT

一條藍屍同你講:「佢黃架 臥底黎架」 信唔信好
屌自己黑暴都係自己人
咁打9自己嘅popo可唔可以係自己人
定立仆街政策嘅高官可唔可以係自己人
大家都係上頭迫姐
去到邊個位,或者邊個程度先唔會係自己人?
唔理原因嗰個咪係你
問題又冇回應過
一味憎人話係人哋係垃圾
所以點解冇人表態撐黃
就係多謝樓豬同埋報串個柒頭囉
一直都藍 > 連登仔好嬲好嬲 但冇人搞佢
一直都黃 > 連登仔匿名支持 但現實比人瘋狂搞
藍轉黃 > 比人封殺 同時冇人撐
黃轉藍 > 連登仔今次終於身體力行搞鳩佢 唔再剩係網上好嬲好嬲

結論係撐黃真係百害而無一利

乜唔係正常?如果你係因為"利"先去揀立場
引證咗你同奶共藝人本質一樣

如果係因為做黃而有利益
呢種人 一直都已經俾人屌緊人血饅頭

由2019去到今時今日
選擇黃從來都唔應該係一件有利益嘅事
唔通日曬雨淋俾人拉俾人打係利益?
啲人仆心仆命會有糧出?
乜唔係因為要對得住良心 相信個理念先揀黃嘅咩?

當然做黃無利益 同 俾人篤灰 亦唔係必然關係
咁要諗下點解年中咁多黃絲做公務員
係得呢條友俾人篤
華人不嬲 所以香港咪變成咁
有腦嘅就不斷密謀走佬 因為根本冇得救個種要人過得差過自己既心態真係入左絕大部份華人DNA
唔喺嗰度出現咪無事囉
thx,五毛太多
咁你真係垃圾吖嘛 做乜認真對待回應呢柒懵懵咁以為有人篤撚左條友就做左啲咩偉大貢獻 但自己根本都唔知有冇篤左個咩人出嚟你咁既智商 我需要回應啲咩?回應左你都要三五七年先load到啦
又想無視其他原因spin 去憎人富貴呢個point
笑撚死

解釋唔到年中咁高人工公務員,又係黃都冇事得佢有事
淨係堅持自己想睇到嘅結論
張渣旗係一早比人cap定, 定係佢仲keep喺highlight咁勇猛
應該要搵出更多嘅25仔
開心了
停職但照出糧…正苦係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞