有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
重重覆覆應該講左好多次
覆埋你呢次cap埋圖
有D成員偏黃,有D唔知
成隊都偏重本土
拉埋上面憎黃絲嗰幾丁友去圍爐算啦
呢啲fb page都好信
邪教你脫教就要死個啲思想?
藍轉黃就要篤 有殺錯冇放過?
見到警察就低頭阿sir 阿sir 咁叫 俾藍絲追斬就叫警察救 你地班垃垃真係好撚好笑

你覺得靠你地可以立到啲咩垃圾國家 仲話獨立
我有講錯咩 試吓唔好copy and paste
打唔贏政權
咪打低以前啲手足囉
好似LOL輸咗捉戰犯出氣
分分鐘屌得最大聲嗰啲幾年前連街都冇出過
鄭州加油黃定藍?
獅子山下係咩?
真係有啲後悔話過自己黃
你冇講錯咩?試吓正面回應啦垃圾
港獨之父689都係
咁其實黑警都係打份工 聽老細話
順便和解埋啦
黐埋呢班癲狗到真係一生蟻
Boss唔打專打身邊人
會員編號:51469
會員名稱:賈雨村
註冊日期:2016年12月2日[/size=5]

【狗隻】
事蹟:出言侮辱正式撤回參選宣言及政綱等文件的中大學生會。

詳細來源:https://lih.kg/sxhMAwX

【⚠️】
事蹟:手足被捕,佢話拉得好

詳細來源:https://lihkg.com/thread/1782691/page/1?post=8

正牌黃世澤(#385161)同交加街38號(#389613)係藍廢甴(廢甴老師)連登AC,現已列為連登最強五毛,解除條件為:
1: 從五毛list移除所有手足,包括暴動罪成手足「椰子是無辜的」,將真五毛狗、藍屍狗、曱甴留低,並且將自己個名放落五毛list第一位
2: 提交旅行證件資料頁
3: 繳交50BTC行政費用

P.S. 被標記為【⚠️】唔一定係五毛,但一定係戇鳩(部分出自power_off嘅on9list),可以畀大家認識到比較特別嘅會員
你又up乜撚呀
而家popo 食公帑+政府只俾popo擁有槍械
唔撚使佢做?

popo唔好用公帑+市民可以擁有武器囉

你條撚樣成日講啲野但唔理其他重要因素

柳記俾人篤就話妒忌高人工
市民call police 就話因為人垃圾
D推論鳩撚到
撚知咩
19年班冷氣軍師誓神劈願講齊上齊落
而家唔篤鳩你都偷笑
藍絲=無限支持政府,屌黃
黃絲=cap底你黃嘅証據,一轉會就搞鳩你
仲要700幾個正皮
黃絲真係垃撚圾嚟
佢地做廚房保安網上搵緊50k
你上到咁高梗係要拉返你落嚟
番咗工3個月 發覺自己逐漸變成港豬….
https://lih.kg/vsncgxX

你黃過
你有閱讀障礙?
我講緊“咁你不如話香港人都係妒忌差佬唔使學歷都可以三皮一個月
慢慢幻想你鍾意嘅就係黃
你就覆埋啲臥底骨氣日用品
不過你開口埋口都話人係垃圾當已經睇得出你係咩質素
屌黑暴嚴重過鄭州加油同獅子山下啦柒頭
真係勢9利
19年話一齊入政府
做到話事嗰個幫手足
依加又督人出嚟
憎人富貴厭人貧
遲早咪又冇事而家繼續有人工收?
你都唔撚係黃搭咩嘴呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞