有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
睇你就知冇講錯
你地當我藍我就放心晒
689都無事
我幾時有支持過篤灰?
你條笨柒要癲撚度自己幻想接受完個訪問仲係黃
咁三萬個差佬係咪好無辜?
咁樣唔係叫你鍾意嘅就係黃?
個重點係篤嚟做乜9你傷到政權啲咩?仲可能害左你啲手joke

各自搵食算啦垃圾 香港人玩撚完啦仲係度地圖炮做乜9

人地走唔到 又搵唔到食 咪入政府做狗 有乜撚野問題 關你撚事咩
姐係移到民既先係手joke
留係香港做永久居民 日日做傀儡俾政權操控 就連做人既資格都唔准有?
你個種柒真係要下世先甩到
姐係要對住鏡頭犯國安法 滿足哂你地班垃圾既願望 跟住入去坐十年先有資格做黃絲?屌你真係唔扮架喎
呢個燈神黎 撐邊個衰邊個

只要見pop子有份出現,你就知道,這個討論必會變為業餘、不認真,和像馬戲團
講極都唔明?人地篤佢重點係幫人拍廣告同啲對白喎
你要扮黃定扮藍搵食都可以醒小小 你拍唔拍廣告都係收同一份糧 明未啊
姐係要對住鏡頭犯國安法 滿足哂你地班垃圾既願望 跟住入去坐十年先有資格做黃絲?屌你地真係唔扮架喎
只有要乜有乜嘅離地藍屍
同要乜無乜嘅三失公屋連登仔
先永遠立於不敗之地
睇左你咁耐啲邏輯就真係唔係扮喇 人蠢真係扮唔到
你有無坐過?
你喺出面食花生咪爽
屌你老母害裏面啲jokes
希望yc死全家
幾條撚樣互含都帶唔到風向
你咪繼續覺得呢個柒,嗰個post 業餘囉
成個on9仔咁
咪就係,吳長官而家已經坐低慢慢傾又唔畀,吳長官嘅犧牲令世人更看清香港政府嘅虛偽
冇份工都事小 驚佢犯國安法要坐好大機會用佢嚟殺一儆百
你咁講其實警長可能都係黃
揸支槍對住人就做吓樣啫
唔通要開槍射撚死自己夥計帶頭革命先至有資格做黃絲咩
笑撚死
你幫襯啲黃店大部分$1都無幫過手jokes
最少我識嘅,全部都無收過任何幫助
唔食所謂「黃店」就係藍?
你含住撚打字的?冇內容就收皮含好你既撚啦臭篤 衝出嚟博屌想人知你抖m?
你用下個腦諗下自己講緊咩先啦你就真係joke喇
姐係而家個風向係興篤灰?
屌上fb ig cap低d黃屍言論先
臭系*
你好撚正 個種修正能力係可以愈修愈歪 屌你果然係華人 無不是 認唔到錯個種格入哂DNA

你過幾年睇返自己哩句應該先會覺得柒
你唔知我話你知
監房樣樣都唔做得
連交換聖都可以鎖
而家啲老職已經好撚驚yc
樣樣野爬到正
嘢又唔撚會跌
你搞死一個好撚威
入邊啲手jokes因為你地有撚排捱
Yc真係正一死傻閪
唔撚用腦諗嘢
我係上頭見到呢個post 就一定炒硬+告硬因為一定會令你地互咬得仲勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞