有圖!懲教黑暴已被停職

969 回覆
1333 Like 69 Dislike
講真,佢的確違反國安法,要坐監都係理所當然
如果單純係停職 革職真係益咗佢
一個訪問咁高調 佢應該好撚後悔
依家咁既事勢唔同,邊有可能俾個口中黑暴沈入最奶共既紀律部隊,仲要柳記個處長數一數二最撚奶

你留佢係到,俾人大做文章又話收留黑暴份子做臥底,部門一定有殺錯,冇放過

有樣嘢係有得嘈,過左試用期應該仲有得鬥下
全港規模最大的愛國者論壇
綠轉啡,派返自己期數,屌,淨係諗已經笑死
好多酸仔我都係
2022仲分黃藍?
講緊政府
屌你仲唔撚明,呢啲係龐式騙局,你哋嘅手足啊2014年話自己做間諜入體制,結果係點呀傻仔
希望有人follow 下
仲幻想佢係內應幫手足,香港風起雲湧之際已經想入懲教啦
證明港區國安法絕對可以保障香港國家安全,終於成功喺部門搵到一隻垃圾黑暴,意圖進入體制破壞國家安全
政治野面前 過左試用都係無意思
又係上面啲大粒局佢出嚟,後生仔做幫辦屌返啲黑暴幾有說服力,明日之星個啲

轉個撚頭估唔到,回馬槍
相對於佢膊頭粒花 佢後面粒菊花先係最高危
條賤種衝出嚟講黑暴唔預有呢日?
人地呀頭見你後生逼你,可以點

你老闆叫你洗廁所你都洗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞