Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
請問一下大家,微軟自家手掣聯強保幾耐?
入手咗X之後玩返晒Gears of war

以前無Xbox,無玩過2同3

2已經係14年前的Game,當年應該好正,依家玩返有啲悶

反而3依家玩都好好玩
普通手掣3個月
gear of war , 360 年代好多人玩好正。
爽快 10分鐘一鋪 , 斷手爆頭勁爽

係4開給走下波 加埋香港server 搵唔到人
唔該晒。
有消費劵更加助長炒價喇
唔同game,唔同做法。

有D "game of year" (eg Gears )就會有DLC

有D跟Starter DLC

有D齋本體
最近入左部series s……有冇ching知道如果個mon冇speaker既話可以點算?
係咪都係直接插個3.5headphone算數?但係我之前試過隊ps4個耳機落去又冇反應既……
買個 XBOX 耳機 / 3.5MM 有線
#2 有
4 係錯嘅時間出 , 直頭冇人傾
Thx ching …… 不過都好似幾貴咁喎
同埋唔知佢gamepass d game幾耐會更新一次既呢?
每 2個禮拜2 UPDATE 一次
我1,2,3 係Xbox 玩,而家直接玩5
我發覺自己反應遲鈍左
Xbox 個 frequently 同ps 唔一樣

手制個位比你插mic chat 唔係播音效
求其買對2.0電腦SPERKER插MON用
同我當年玩Xbox 360 一撚樣
買對speaker,或者直接買xbox earphone
想當年同fd 一齊爆2 同3好有成功感
仲有army of two 都超正
FIFA22 冇人玩?
Coop season 同pro club 都search唔到
係…我都係轉咗會先知,依家用住3.5mm先
等肥花23 啦
到時跨平台 pro club
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞