Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Fanatec
M$唔support LED, 上網自己search 吓啦
我無用開軚 只係將平時見到嘅嘢同你share下

https://simracingsetup.com/product-guides/fanatec-xbox-compatibility-guide/

你PS5 work? xbox唔work?
如果係 應該係軚嘅問題
巴哈FH版都係叫換返xbox軚
同埋條link講係LED同mapping 係fanatec 無出Xbox X|S SDK

你再研究下
Fanatec 喺最top嘅品牌,點解要downgrade去用其他笑死
PS5同電腦都無問題就係Xbox有問題
Fanatec講咗係M$唔做development起support
你個wheel係 for xbox?
無叫你用其他喎 叫你研究吓
fanatec都有xbox軚
你鍾意嘅咪dump 7部xbox落街囉
屌 我懷疑佢對啲嘢都係一知半解
雖然唔同產品/唔同廠support 有缺憾係一件sad事
其他網都俾咗解決方法 佢唔肯試就由佢
又唔係我玩唔到
S 機周街都2280 淨機仲洗鬼食骨
誠哥返哂大貨唔洗食骨
https://www.fortress.com.hk/en/product/xbox-series-s-game-console/p/BP_12094112
原來已經有正價唔洗食骨
sorry跟得唔夠貼
CSL ELITE係寫明support xbox
我成套野都係xbox support啦,研究左好耐都係無得攪,但PS4/5都係一插即用。
全球最top嘅sims racing品牌,連F1都係official sponsor,點知M$就唔support唔晒啲function連最簡單果幾粒LED都攪唔到
用緊邊個wheel?
Formula V2
我就係鍾意佢個套刷裝系統
McLaren GT個Wheel無LED
2022仲有game冇自動save同隨時save
無關係嘅
睇佢想你點玩
第一,V2係Xbox上面係玩到嘅,係好多function都用唔到
第二,PS support到Xbox support唔到,咁呢個係Xbox嘅問題,M$唔肯攪
第三,所以我咪話racing唯有玩返PS5囉,但M$係咁投資電競,但連最top嘅sim racing品牌都唔100% support,我可唔可以表達一下失望?
有Quick Resume , 隨時熄機都得吧
竟然
仲以為車槍球一定Xbox support好啲
冇問題 , 可以表達
只要係事實唔怕講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞