Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
應該都冇分別
唔support咪用第隻
你呢堆問題換轉去講耳機都一樣情況
唔通我又去鬧$ony點解唔support dolby atmos咩
你就明我講咩
想請教下係咪官方直運?大概幾耐收到
點解唔可以鬧呢?Sony出咁多sound bar都support Dobly Atmos但點解部遊戲機又唔support? 呢個ecosystems係咪有問題?當然你可以話唔鐘意就唔好玩,咁重有咩討論價值?

以前人哋笑xbox得車槍球
你哋就以為xbox係專業車槍球

同老任子供機一樣
仲以為聲音畫面一定$ony support好啲

但用過其他品牌就知 , 從來都只係獨佔笑話一則
你quote篇野第一唔係M$/Fanatec出
第二,我套fanatec喺2020買,係PS4上面係完美support,轉會XBOX諗住可以開心用,點知變左加強版Logitech,而且聽唔到消息話會update,表達吓失望都要問過你批准?
V2, V2.5都係寫明Xbox licensed
分別係mechanic上面改善咗

完全唔想玩xbox嘅racing game
->點解M$對Fanatec嘅support可以咁差
-->自從買到PS5就無再開過部Xbox

用所謂最top軚盤來鬧XBOX
,根本完全沒有道理
試試用同樣手法走到索尼post發文
下場會是怎樣 , 真的不敢去想
Fanatec都無出SDK俾Sony, 咁點解連PS4都用到呢啲function?
fanatec 廢掛
或者ps公廁任屌囉
睇你鍾意咩答案

不過你心目中都有答案啦
一早叫你去軚盤post
嗰度應該會有人認同你
其實我都唔明
fanatec 話formula V2 support Xbox
but turn out V2好多function 喺xbox度用唔到 點解係xbox問題
而唔係fanatec 水鳩Xbox users
唔再update 亦係fanatec 講
自己唔對自己啲產品負責
咁係邊個問題

或者fanatec 知自己V2瀨咗嘢
所以V2.5 for ps
V2.5X for Xbox
盲腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞