Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔得
7p+可以用係ps5+pc到
7x+可以用係xbox+pc
有冇巴打近排買過隻 Metal Gear Rising? 唔知點解我買唔到
已經係 HK store 部機都係香港區, 用 Paypal 比錢轉個頭就退番錢,
用信用卡比錢就好似冇過數咁, 用網頁同用部 Xbox 買都係一樣,
次次買完都係彈呢個 Message 出黎,

搵埋 Xbox 客服佢都幫我唔到, 有冇巴打試過知咩事
上個月XLG隻免費360都係咁
即係係佢個 system 事 ?
係啦 港版360是咁
真係急買嘅可以轉去台灣試試
如果轉咗去台灣買使唔使個地區要 keep 住喺台灣先玩到
Xbox hk 係垃圾
7x+ 全平台呀
Designed for Xbox Series X|S and also compatible with Xbox One, PC, PlayStation, Android, Oculus Quest 2, USB-C iPads. and Nintendo Switch
Sorry放錯料
本身自己個隻7p+要插返手製
唔可以無線用係部XSX到
thx, 咁我再等下睇下 CS 做唔做到野先,
轉咗去台灣貴 $50
有無人試過突然game pass開唔到game?
上1刻仲玩緊,關左抖陣再開就唔得
出個code係0x80070102
試下reboot
我已經見豐澤翻咗3次x,但無一次係買到,依排買一定要食骨,喺Ms官網買都要食個elite 手掣,係睇下你過唔過到你自己心口嗰關,唔想食骨我諗起碼要年尾
香港360慘被取消
我記得我答咗好多次
冇骨下年先留意
黑街聖徒2022 有冇可能上game pass?
如果為左玩game pass, 唔洗4k, 係咪S最抵玩, 2千幾
買pc game pass
PC同xbox 既game差得多唔多?
有 3070 或以上, 就 PC
冇就 S 機
thanks bro
決定S機
無3070, 換電腦要成8k

game pass直接買ultimate? 定有其他方法平d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞