Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
呢兩隻都玩緊跨平台
經開深水埗黃金諗住買多隻紅色手制,問一間鋪開價紅7xx ,黑/白6xx
貴唔緊要,明買明賣。不過佢話出面賣緊四百幾五百果d 係大陸貨($200就買到),話個手感唔同,又好快飄移。又話MS 斷左貨咁耐,點會有四百幾現貨。
大家咪又係聯強代理, 定我個樣好呃d
證明佢嘅target 唔係你

呢啲嘢而家唔去黃金買啦

啱啱玩完6唔駛捱3/4/5
依家大鋪手制清哂未
自己落門市睇

那2000f , price.com 幾間賣緊的是高仿嗎?
賣488,499.
個包裝一模一樣,也有聯強label.
明白,咁去2000f 買都安心d .
果間野黑白都6xx , 真係誇張。
原來自訂咁抵玩
5 ok 呀都
3 真係不了,ps4版玩左一個鐘即del
見microsoft store隻metal gear rising減價到99蚊,但之前好似因為鎖區買唔到。有冇師兄成功買到?
今時今日想買野
點會去街舖搵貨 , 上網一查就知 2kf 有貨
買到玩到
上年買 $49.75 ja wor
Day One gameboy

今天登陸
Last Call BBS (首日登陸、僅PC)
人中之龍 0、極1、極2 (再次登陸、繁中)

7月7日
DJMax Respect V (首日登陸、繁中)
決勝點 網球冠軍賽 (首日登陸、繁中)
九十六號公路 (繁中)

7月14日
我的好友 粉紅豬小妹
汪汪隊立大功 電影版 冒險城的呼喚
Escape Academy (首日登陸)
Overwhelm (僅PC)
PowerWash Simulator (首日登陸)

----------------------
7月15日離開XGP名單
Lethal League Blaze
Cris Tales
Carrion
Atomicrops
Children of Morta
Microsoft官網肯返貨未,之前豐澤Miss咗
X 機月中 $6235
終於出96公路
個人好鍾意玩劇情驚
出面仲做緊1200 , 官網去番原價清唔到架喎

玩得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞