Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(26)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我本身有PS5, 主要玩 FIFA, 和獨佔PS game,
想買多部Xbox 玩forza 和 game pass,
有4K TV, 想問下買Xbox series S or X 好?
係咪純揀option 唔洗操作
係嘅可以同老婆一齊玩
有 X 買X
唔駛吧?我冇買
我暫時玩咗第一章
爆左完全美劇咁
準備2刷
好忙
FH5 hot wheels / As dusk fall / DQ11 / 風花雪月, 然後再Xenoblade 3
係咪好似 PS 隻 Until Dawn 玩法?
差唔多, 但因為依隻啲畫風係漫畫式 所以無得控制個人行黎行去搵野 但緊張好多
今晚返去試下先
本身諗住買 Live A Live
唔撚得閒
之前滑雪game唔知仲有冇 地圖大有速度感又可以撞到真人一齊滑 滑滑下唔撞會有bgm勁chill勁舒服

https://rewards.microsoft.com/
拎分換錢 , 今個月已經賺咗 $50

《暮色降臨》As Dusk Falls
劇情緊湊 , 必玩
有d部分,我做選擇果時會心跳加速
尋晚我玩第一章
開唔到個夾萬 , 射林咗隻狗
個人覺得啲qte太簡單 反而冇乜緊張感
黎黎去去都係用粒菇同埋a制可以再難啲
雖然9成時間都係睇ppt 但可以見到鎖死左30fps
同埋個畫面好似落左飛蚊症filter咁 唔知係咪我電腦問題定佢美術風格係咁 怪怪地
下左架既game仲有冇機會重新上架?
小部份會
近期例如人中之龍 0/1/2
想玩metro redux
咁簡單會唔會係俾你故意失敗既空間??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞