[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Vdb 無球跑動係一大賣點
般狗成日on 鳩鳩企隊友隔離call波 大腳踢走
如果ten hag 要玩短傳彈彈波快攻 姐係類似朗尼c朗tevez 嗰隻 ?咁bruno hold 波會唔會拖慢晒
得一個人有球權咪閪囉
man mark bruno已經玩完
仲有vdb踢彈彈波要咩球權 要比較都搵fdj
猁狗連爆閘都柒過人
係勁 級數唔同
唔係雲92亂擺佢搞到佢玩野
因為呢半季,真係以為曼終於有救
好似話MBE反對
你阿狗暴閘一樣咁柒
最近一段时间,有关欧洲球星转会的各种消息满天飞,其中比较吸引球迷眼球的新闻往往都与内马尔、C罗、姆巴佩这些超巨有关。比如罗马、切尔西、拜仁都有意引进C罗,巴黎想把内马尔给卖掉等。现在又有消息传来,内马尔同意离开巴黎,将去曼联效力,有望与C罗做队友。若内马尔与C罗搭档锋线的构思能够化为事实,那么这个超巨组合听着就让人感到兴奋,同时也充满了希望。
source?
Vdb 唔使球權下話
改造下囉,睇佢造化
Source: trust me bro
得佢無份踢國家隊
VDB要球權就唔會好似而家咁撚樣啦
之後玩撚走耶子
Vdb 最出名係off ball movement, 夠膽死話佢要球權你真sick ball
又屈
真係痴撚線

成班反福MARK 低你地個名
下季一BIN 一BIN BIN9你地屍
🥉l David Raum has ‘aroused interest’ from Manchester United and Borussia Dortmund. He is valued between €30-35m.

(@SkySportDE via @mufcMPB)
Bruno 鬼會hold 波
成鳩日一腳踢上前
vdb先唔使球權
真係completed先再出po啦
我可以做證 琴日去福哥度拎飯果陣佢親口講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞