[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
問題係而家曼除咗人工無嘢吸引到人
暴閘狗躝
講真細緊又唔係真係好差,只係未去到Rio level,咁rio係中堅黎講係最top,係細緊個世代又有幾多個rio level既中堅
咁未又係無限loop
初初山狗個個炒完車又話木狗問題開太高, 然後次次買新人都幫高層抬價
嗰場以咁耐無踢黎講係算踢得好好
但偏偏輸嗰球就係佢個解圍唔夠遠+Mctom企位on99
問題係FDJ本身係西甲就係收開400k 左右

你想佢降薪打歐霸咩
水魚呢個名要時間洗甩
細緊都唔差
而家連幼幼都唔肯嚟
打比嗰個ebiowei寧願揀水晶宮都唔揀曼
https://www.teamtalk.com/manchester-united/phil-jones-transfer-latest-leeds-united-southampton-fulham-interested
我有留意到其實有其他英超球會想要佢,同埋睇傳聞曼聯一直想放Eric Bailly同Axel Tuanzebe多,但放Jones傳聞比較少。
典型費sir鍾意既類型
有heart有火肯搏命
不過可惜傷到完全踢唔到波
好明顯係要上陣時間,曼聯邊到俾到
Jones可reg HG都係advantage
Welcome Jasper Cillessen
所以咪只可以用人工吸引人
除咗antony呢個追住ten hag含
其實係好既開始,唔洗下下俾人當水魚,今次用一個月為將來既順利又覺得抵,不過done deal咗先再講
所以jones可以睇埋今年,上季都有人問點解蘭sir唔出佢試下
冇記錯當年有場曼聯大炒布力般 但布力般既Jones雖然輸緊好多粒但仲超博命防守 鬥志好強 我都眼前一亮 Jones初來曼係ok既 又可以打右閘
Heaton Jones呢d擺係到唔用
佢地個英人身份都有用
印象中歐聯推上一格打防中好sharp
麥湯淨係可以對列斯聯出
妹黎曼前勁多隊爭+世界最佳11人
一場半場可以 靠workrate死追
長期好多失位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞