[騙子梅毒 朝六晚十 一事無成]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1791]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Antony 80m 就唔洗諗

佢80m 你俾250k-300k Dembele追佢番黎好過
咁梗係淨識ajax人啦,唔通人哋教緊ajax幫緊人奪冠嘅時候仲要開電視睇埋英超西甲,幫你曼聯scout人咩,依家梗係買翻啲佢熟,啱佢嘅體系嘅球員啦。
一陣買咗啲唔啱使嘅人俾人屌得仲甘
喂大佬人地阿積士都係荷甲班霸黎 有歐聯踢架 唔洗顧成績架?
selling club唔代表話放就要放俾你架
Antony 80M我All-in Raphinha好過
都係要左腳右翼啫
Antony由坦蛇第一日喺Ajax走已經傳緊啦
其實如果佢教緊AJAX
都應該要睇下其他聯賽有咩人岩自己用喇
唔通哥狗 高狗呢D唔睇咩
不過又咁講喇
佢第一季黎係應該要搵返熟自己個套既球員黎行
無話佢淨係識ajax人有問題,但係背後dof同scouting team要識得多啲,至少拎到幾個坦狗條list嘅alternative出黎
傳緊當contact左?
傳緊唔代表有做野
咁有咩衝突
本身就係想要 早排60m唔傾 而家ajax pre-season都開始埋
antony都返埋ajax報到
而家先去搞人 所以人地開多你20m

究竟有咩問題?
咁簡單既道理唔知點解我要解釋
第一日嚟就搞Timber啦 經理人都去埋London office傾
係比V92搞柒咗件事
定你覺得最好係第一日就真係行埋去拆Ajax骨落晒Timber Antony Martin bid? 咁Ajax就會gur晒?
如果簽到FDJ
簽埋Eriksen真係好J
係驚佢心臟

FDJ holding midfield

—VDB—Eriksen
——-FDJ

全場壓迫體系 Highline體系下
只要做到有discipline 系統性迫搶
中場唔需要太防守性

呢個中場控球一流 有無球跑動 有控制節奏 有轉守為攻

如果簽到德甲個左閘 Bruno 可打wide playmaker
唔洗佢再做10號 剩係要佢俾final pass/ 埋門 應該可以翻生
建議唔洗理佢
上個po 佢先仲ff 話7月初簽到哂所有target
Cap返出嚟丫?
我係話開季先屌都唔遲
你六月三十日前買到FDJ都唔代表有分別 佢都係七月先歸隊
Close
需要防守性多d可出Fred 頂VDB

需要頂波 + 打亂戰打埋身可出Mctom

McFred做功能性輪換球員 應該唔會咁差
一時又話65,一時又話85
🚨🚨| An agreement between FC Barcelona & Manchester United for Frenkie De Jong is VERY CLOSE for €85M (€65M + add-ons).
@FabrizioRomano [🎖️]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞